Početna » NOVOSTI » Društvo » SDP: Vlada Crne Gore da traži od Srbije izručenje Marovića
Foto skreenshot

SDP: Vlada Crne Gore da traži od Srbije izručenje Marovića

SDP je pozvao Vladu Crne Gore da zatraži od Vlade Republike Srbije sprovođenje sudskih odluka i obezbijedi da šef Političkog savjeta DPS-a, Svetozar Marović konačno počne izdržavanje zatvorske kazne.

“Pošto premijer Marković ocjenjuje da sa Srbijom imamo “najbolje odnose u posljednjih dvije decenije”, to neće biti teško obezbijediti, ukoliko postoji iskrena volja. Na čestim sastancima koje vrh DPS-a i DF-a imaju sa premijerom / predsjednikom Srbije Vučićem, sigurno je od svih učesnika pokazano interesovanje za privođenje Marovića pravdi”, kazali su iz SDP-a.

Oni su podsjetili, da je Marović priznao da je organizovao i vodio kriminalnu grupu koja je od građana otela desetine miliona eura.

“U suprotnom građani s pravom mogu sumnjati da je u pitanju dogovoreni aranžman u kome se crnogorska i srpska vlast, kako ocjenjuje ministar Pažin, “rugaju pravdi”, zaključili su u SDP-u..

(Vijesti)

Check Also

Crnogorski košarkaši nadigrali Kamerun

Crnogorska reprezentacija sastavljena od igrača iz domaćeg šampionata pobijedila je Kamerun 77:67. Crnogorci su upisali ...

Crna Gora produžila sankcije Rusiji još pola godine

Crna Gora produžiće sankcije Rusiji do januara, pošto su odluku donijeli lideri Evropske unije. “Crna ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *