Početna » ŽIVOT + » Horoskop » Tri znaka kojima će ljubavna prošlost pokucati na vrata

Tri znaka kojima će ljubavna prošlost pokucati na vrata

Pripadnici tri horoskopska znaka imaju velike šanse da im do kraja ove godine prošlost zakuca na vrata! Možda su pomislili da su se izvukli, ali će ih sudbonosni susret demantovati. To će ih poremetiti i staviti pred izbor – da uđu u brak ili da potpuno zaborave tu priču.

Ovan

Prošlost se sprema da vas posjeti. U ovom slučaju, teško da važi ona rečenica „prošlosti, molim te, oprosti“ , jer kao što su do sada svi vrapci na grani naučili – karma uvek dođe po svoje! Neka bivša ljubav može uspostaviti kontakt sa vama tako što će vam se usputno javiti “samo zovem kao prijatelj, da vidim kako si i šta radiš”, i igranka može da počne. U novembru je moguće pomirenje i ulazak u ozbiljno partnerstvo ili brak. Pa, neka je sa srećom, i vrijeme vam je bilo da se smirite!

Blizanci

I Blizanci će okusiti svoj dio „kolača“ koji sudbina i karma spremaju. Pripadnici ovog znaka su se u priličnoj mjeri „provukli“ kroz zemljotresne događaje, ali izgleda da nećete moći da pobegnete od duhova prošlosti. Oni koji su usamljeni već duže vrijeme sada uspijevaju da ostvare jako i stabilno partnerstvo, a oni koji su već u emotivnim odnosima imaće preispitivanje čvrstine svojih veza. Nešto će vas pokrenuti da ponovo kontaktirate nekog koga niste odavno čuli, a za koga vas još uvijek vezuje nešto duboko iznutra.

Rak

Rakovima nije sve med i mlijeko. Situacija izgleda ovako – vaše polje doma i ozbiljnih partnerstava i braka je svakako pod velikim pritiskom. Doduše i polje karijere. Probleme na emotivnom planu uspjećete da riješite mirom, strpljenjem, istrajnošću, odlučnošću.. I vama slijedi borba sa duhovima prošlosti. Baš ne možete da odolite da ne odgovorite na poziv „onog nekog“ ko vam je zaheftao srce. Otrčaćete po još jednu dozu, pa nek ide život…

Check Also

Ovaj HOROSKOPSKI znak VOLI do poslednjeg daha – i zbog toga NAJVIŠE PATI

Ovaj horoskopski znak voli do poslednjeg daha – i zbog toga najviše pati. Prema zodijaku, ...

Večeras počinje vladavina Riba: Pogledajte kako će to uticati na ljubavni život svakog horoskopskog znaka

17. februara sunce je lagano uplovilo u vodene i romantične Ribe, time je započela nova astrološka ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *