“Tužiću Mladost, ucjenjivali su me da im vratim novac za operaciju” - Volim Podgoricu

“Tužiću Mladost, ucjenjivali su me da im vratim novac za operaciju”

U crnogorskoj fudbalskoj javnosti odavno kruže priče da su pojedini igrači imali dosta nesuglasica sa čelnicima Mladosti.

Svako iz svojih razloga, ali na kraju se sve svodilo na novac. Luka Pejović se kao član “romantičara” povrijedio 11. maja prošle godine i do kraja sezone nije mogao da pomogne saigračima. Mladost je ipak osvojila titulu, a nekadašnji reprezentativni lijevi bek je imao veliku zaslugu u tome s obzirom da je odigrao 30 mečeva. Poslije operacije (6. jun 2016) 31-godišnji defanzivac se oporavljao i na zimu pojačao redove Iskre, a onda je uslijedio poziv iz Mladosti…

“Ogorčen sam na ovakvo ponašanje Mladosti, jer su mi tražili da vratim 2.500 eura koje su mi dali za operaciju na kraju prošle sezone. Učestvovao sam u stvaranju njegovog najvećeg uspjeha, a za sve to vraćeno mi je ucjenama oko operacije. Iako su osvojene titule klubu donijele i novac, mene su ucijenili novcem koji su dali za operaciju. Ne radi se ovdje o parama, već o međuljudskim odnosima i emocijama, a u ovom slučaju od toga ništa nije bilo”, poručuje u saopštenju Pejović koji dodaje da jedinu zahvalnost duguje fizioterapeutu Radovanu Oroviću.

Nekadašnji fudbaler Grblja, Mogrena i poljske Jagjelonije nije primao platu dok je bio povrijeđen i dodaje da se neće zaustaviti na saopštenju…

“Zbog toga ću tužiti Mladost, a da li će to biti preko Fudbalskog saveza ili fudbalskog sindikata odlučiću uskoro. Ovo saopštavam jer želim da upozorim javnost u Crnoj Gori, ali i ljude iz Fudbalskog saveza da se ne smiju ucjenjivati igrači koji se povrijede i da se moj slučaj više ne smije ponoviti. Za Mladost više ne bih igrao, pa da mi ponude i milione”.

(Dnevne novine)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com