Početna » NOVOSTI » Društvo » Izabrani novi selektori Montenegro Film Festivala
FOTO: Slavica Kosić/Vijesti

Izabrani novi selektori Montenegro Film Festivala

Savjet Filmskog festivala Herceg Novi – Montenegro Film Festival na svojoj prvoj sjednici imenovao je nove selektore u sve tri takmičarske kategorije Festivala.

Selektor igranog programa je Ivan Marinović, filmski reditelj iz Herceg Novog. O dokumentarnoj kategoriji odlučivaće prof. Vladimir Perović, filmski reditelj iz Risna.

Studentski program profiisaće Dušan Kasalica, filmski reditelj iz Podgorice. Novi programsko operativni direktor Festivala je Jelena Mišeljić, producentkinja iz Herceg Novog.

Kao i svake godine, Festival se održava od prvog do sedmog avgusta, a lokacije su tvrđave Kanli kula i Forte Mare, Trg Mića Vavića, amfiteatar Dvorane Park.

Od ove godine biće organizovane i dnevne projekcije filmova iz svih selekcija u sali Dvorane Park gdje će biti i direkcija Festivala i press centar.

Izvršni producent Festivala je JUK “Herceg Fest”, a sporazumni organizatori Festivala su Opština Herceg Novi i Ministarstvo kulture Crne Gore.

(Vijesti)

Check Also

Ovo su prirodni načini da se zaštitite od komaraca

Ljeto, osim lijepog vremena i godišnjih odmora, donosi i komarce, muve i druge insekte. Izbjegavajte ...

STRAVIČAN ZLOČIN: Muškarac ubijen u svojoj kući

Tijelo četrdesetogodišnjeg muškarca pronađeno je jutros u kući u Banatskom Aranđelovu, saznaje “Blic”. Tijelo muškarca, ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *