Noćni voz Bar- Beograd- Bar ponovo saobraća: Evo od kada! - Volim Podgoricu

Noćni voz Bar- Beograd- Bar ponovo saobraća: Evo od kada!

Noćni voz na relaciji Bar- Beograd- Bar ponovo će saobraćati od 16.juna, kažu iz Centra za željeznička istraživanja.

Prema njihovim saznanjima, voz će saobraćati pomoćnim prevoznim putem preko Kraljeva i Lavopa, a do 15. jula očekuje se završetak remonta dijela pruge kako bi svi vozovi išli redovnim putem.

Noćni voz na relaciji Bar- Beograd- Bar ukinut je 1.decembra prošle godine i to poslije više od 40 godina redovnog saobraćaja. On je ukinut navodno zbog remonta dijela pruge kroz Srbiju, a nije prihvaćen prijedlog ŽPCG da taj voz saobraća pomoćnim prevoznim putem preko Kraljeva i Lapova.

Kako CŽI saznaje, konačno je postignut dogovor između predstavnika ŽPCG i Srbija voza  i ovaj voz će saobraćati pomoćnim prevoznim putem, počev od 16.juna ove godine.

CŽI je u saznanju da su pregovori  intezivirani sa pretstavnicima Srbija voza,  dolaskom novog  predsjednika Odbora direktora ŽPCG Elmedina Mucevića i izvršnog direktora Predraga Popovića.

“Njihova upornost je urodila plodom na zadovoljstvo velikog broja putnika koji koriste usluge željeznice za prevoz do željene destinacije. Nadamo se da se više neće dešavati ukidanje vozova na pomenutoj relaciji jer je to relacija koja je najpotrebnija korisnicima naših usluga i koja  ŽPCG donosi najviše prihoda”, ističu oni.

www.cdm.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com