Početna » ŽIVOT + » Showbiz » ONI SU MILIONERI: Evo koliko su teške najveće zvijezde estrade!

ONI SU MILIONERI: Evo koliko su teške najveće zvijezde estrade!

Iako srpske zvijezde izbjegavaju da javno govore koliko zaista zarađuju na nastupima i koncertima, na sajtu “Celebrity net worth” objavljeni su podaci koji pokazuju koliko su naši pjevači zaradili novca tokom karijere.
Aca LukasIako ne postoje tačni podaci, koliko je Lukas zaradio tokom karijere, na sajtu “Vipfaq” stoji informacija da je pjevač u toku 2017. godine zaradio milion dolara.


Foto: Nebojša Mandić 

Lepa BrenaPrema podacima koji se mogu naći na sajtu “Celebrity net worth” jugoslovenska pjevačica, glumica i talentovana menadžerka, “teška” je 16 miliona dolara.

Foto: Zorana Jevtić

 

Šaban ŠaulićKako se navodi na pomenutom sajtu, Šaulić je zaradio 20 miliona dolara, a tokom duge i uspješne karijere, kralj narodne muzike je objavio 30 albuma.

 

Šaban Šaulić
Šaban Šaulić
Dragana MirkovićJedna od najpopularnijih pjevačica sa naših prostora, Dragana Mirković, teška je ukupno 30 miliona dolara. Njena slava davno je premašila granice Srbije, a popularna je i u Bugarskoj i Rumuniji. Dragana je vlasnica satelitske televizije DM SAT, a njen suprug Toni je ovlašćen diler za prodaju “majbaha”.
Ceca RažnatovićPrema podacima koji su objavljeni na sajtu “Celebrity net wort”, najveća srpska zvijezda Ceca Ražnatović “teška” je nevjerovatnih 80 miliona dolara. Inače, na sajtu se navodi da Cecina popularnost ne prestaje da raste od momenta kada se pojavila na sceni 1988. godine, a do sada je objavila 15 studijskih albuma.

(Blic)

Check Also

Šako Polumenta: Devedeset odsto estrade koristi droge

Pjevač Šako Polumenta ostavio je iza sebe loše stvari koje mu je prethodna godina donijela, ...

NAJBOGATIJI BALKANCI! Ovaj CRNOGORAC ima čak 14 MILIONA eura!

Zemlje regiona mogu se pohvaliti velikim brojem milionera u odnosu na broj stanovnika navode crnogorski mediji, a ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *