PODGORICA: Urgentni centar KCCG dobija nove podove - Volim Podgoricu

PODGORICA: Urgentni centar KCCG dobija nove podove

Adaptacija podova u Urgentnom centru Kliničkog centra Crne Gore počeće 21. maja, a planirano je da radovi budu završeni za sedam dana, saopšteno je iz Kliničkog centra Crne Gore.

Projekat se realizuje zahvaljujući donaciji Turske agencije za međunarodni razvoj i koordinaciju (TIKA) KCCG.

“Urgentni centar je jedna od najoperećenijih organizacionih jedinica naše ustanove sa velikom frekvencijom pacijenata i njihovih pratilaca. U prethodna četiri mjeseca za medicinsku pomoć obratilo se preko 24.000 pacijenata ili u prosjeku preko 200 pacijenata dnevno. Ovaj podatak dovoljno govori o neophodnosti stalnog ulaganja u Urgentni centar, naročito zbog činjenice da medicinsko osoblje mora imati adekvatne uslove da brzo interveniše u zbrinjavanju svih, naročito životno ugroženih pacijenata”, saopšteno je iz KCCG.

Iz KCCG su apelovali na građane koji u toku izvođenja radova, bilo kao pacijenti ili njihovi pratioci, budu imali potrebu da borave u Urgentnom centru, da imaju strpljenja i razumijevanja.

(Vijesti)

1 komentar

  1. I am grateful for your post. Id really like to comment that the expense of car insurance varies greatly from one coverage to another, since there are so many different issues which give rise to the overall cost. As an example, the model and make of the motor vehicle will have a large bearing on the fee. A reliable old family car will have a more affordable premium when compared to a flashy expensive car.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com