Policija oduzela poluautomatsku pušku, municiju, ručno pravljen pištolj, osam neregistrovanih auta - Volim Podgoricu

Policija oduzela poluautomatsku pušku, municiju, ručno pravljen pištolj, osam neregistrovanih auta

Tivatska policija je danas u jutarnjim časovima uhapsila jednu osobu zbog osnovane sumnje da je počinila krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je danas iz Uprave policije.

“Službenici Odjelčjenja bezbjednosti Tivat u jutarnjim časovima pretresla kuće i druge prostorija S.R. (56) iz Tivta i tom prilikom je pronađena i oduzeta poluautomatska puška tkz. Pap, cal. 7,62 mm sa osamnaest komada municije, ručno pravljeni pištolj sa više komada sačme – municije, deset električnih detonatorskih kapisla i nekoliko parčadi sporogorećih i brzogorećih štapina za aktiviranje kapisli. Dalje je pretresom u dvorištu kuće pronađeno i 8 putničkih motornih vozila, sa i bez registarskih oznaka koja će biti predmet dalje kriminalističke obrade službenika policije uz koordinaciju sa Osnovnim državnim tužiocem u Kotoru”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Iz policije je rečeno da će pronađeno oružje, municija i drugi predmeti biti upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

 (Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com