Početna » NOVOSTI » Društvo » Policija oduzela poluautomatsku pušku, municiju, ručno pravljen pištolj, osam neregistrovanih auta

Policija oduzela poluautomatsku pušku, municiju, ručno pravljen pištolj, osam neregistrovanih auta

Tivatska policija je danas u jutarnjim časovima uhapsila jednu osobu zbog osnovane sumnje da je počinila krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je danas iz Uprave policije.

“Službenici Odjelčjenja bezbjednosti Tivat u jutarnjim časovima pretresla kuće i druge prostorija S.R. (56) iz Tivta i tom prilikom je pronađena i oduzeta poluautomatska puška tkz. Pap, cal. 7,62 mm sa osamnaest komada municije, ručno pravljeni pištolj sa više komada sačme – municije, deset električnih detonatorskih kapisla i nekoliko parčadi sporogorećih i brzogorećih štapina za aktiviranje kapisli. Dalje je pretresom u dvorištu kuće pronađeno i 8 putničkih motornih vozila, sa i bez registarskih oznaka koja će biti predmet dalje kriminalističke obrade službenika policije uz koordinaciju sa Osnovnim državnim tužiocem u Kotoru”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Iz policije je rečeno da će pronađeno oružje, municija i drugi predmeti biti upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

 (Vijesti)

Check Also

Podgoričanin UKRAO upaljen auto, PROVOZAO SE I PARKIRAO GA! Uhapsili ga brzinom svjetlosti

Podgoričanin I.R. (41) juče je u ulici Mitra Bakića ušao u upaljen auto, provozao se i parkirao ...

Steže se obruč oko Šaranovića: Teško mu palo hapšenje supruge, pa hoće da se preda?

Policija steže obruč oko odbjeglog Vladimira Šaranovića (40), osumnjičenog da je 1. decembra 2015. smrtno ranio advokata Vladimira ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *