PORTAL ZA GRUPNU KUPOVINU U CRNOJ GORI – EKUPON.ME - Volim Podgoricu

PORTAL ZA GRUPNU KUPOVINU U CRNOJ GORI – EKUPON.ME

Od sada i u Crnoj Gori grupna kupovina na web sajtu eKupon.me.

Od portala za grupnu kupovinu svi imaju koristi. Proizvodi i usluge za koje se nude popusti koriste se u svakodnevnom životu. Korisnici u regionu, već neko vrijeme kupuju jeftinije, a od sada je i u Crnoj Gori dostupan takav način kupovine na web sajtu eKupon.me.

U pitanju je web portal za grupnu kupovinu koji svakodnevno nudi najbolje popuste u gradu za proizvode i usluge različitih kategorija. Ponude su zastupljene i na društvenim mrežama, i putem e-mail poruka, te pronalaze put do kupaca koji uvijek rado prate aktuelne ponude.

Bilo da vam treba usluga frizerskih salona, šminkanja, masaže, SPA relaksacije, putovanja, učenja stranih jezika, sporta i rekreacije, karte za pozorište, poklona za porodicu i prijatelje, za iste možete uštedjeti i do 75% u odnosu na regularnu cijenu.

U tome se sastoji MOĆ grupne kupovine. Proces kupovine je jednostavan, potrebno je odabrati ponudu koja Vas interesuje, način plaćanja, a nakon uspješno obavljene kupovine kupon dobijate na e-mail adresu. Ne propustite sjajne popuste u Vašem gradu, saopštili su iz eKupon.me.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com