PRIZNAO MI JE DA IMA NALOG DA ME LIKVIDIRA: Šaranović otkrio “ubicu”, osumnjičeni pušten na slobodu! - Volim Podgoricu

PRIZNAO MI JE DA IMA NALOG DA ME LIKVIDIRA: Šaranović otkrio “ubicu”, osumnjičeni pušten na slobodu!

Nišlija D. M., kog je crnogorska policija dovodila u vezu sa ubistvom Slobodana Šaranovića u Budvi, uhapšen je u Beogradu, ekskluzivno saznaje Kurir! On je, međutim, posle neočekivanog obrta u istrazi pušten na slobodu i protiv njega neće biti podneta krivična prijava.

Sagovornik Kurira otkriva da je riječ o čoveku kog je prije ubistva Šaranović označio kao „osobu koja mu je prišla na ulici i priznala da ima nalog da ga likvidira“.
– D. M. je dao iskaz i detaljno odgovorio na sva pitanja, posle čega je pušten na slobodu. Riječ je o čovjeku čije je hapšenje tražio crnogorski MUP, ali nikakvih dokaza nema da je on zaista učestvovao u ubistvu – objašnjava sagovornik Kurira.Šaranović navodno naručio ubistvo Nikole… Braća Bojović

Misteriozni mladić

Šaranović, koji je u martu ubijen u Budvi, podsetimo, tri mjeseca ranije prijavio je policiji da mu je mladi muškarac prišao na ulici i uperio pištolj u njega. Kako je tvrdio, mladić mu je priznao da ima nalog da ga ubije, ali da to ne želi da uradi i predao mu svoj pištolj i mobilni telefon. Šaranović je ove predmete predao policiji.
– Ja sam taj kog je Šaranović prijavio policiji. Ništa od onoga što je rekao nije tačno. Naprotiv, zadatak mi je bio da pazim na njega, a kada sam mu saopštio da to više ne želim da radim, protjerao me je iz Crne Gore uz pretnje da više ne smijem da se vratim, a onda to predstavio kao pokušaj atentata. Nemam nikakve veze s njegovim ubistvom – rekao je, kako prenosi izvor upoznat sa istragom, D. M. na saslušanju u beogradskoj policiji.

On otkriva da je mladić objasnio da je s roditeljima živio u zgradi preko puta Šaranovićeve u Budvi i da mu je pokojni jednog dana prišao na ulici.
– Ponudio mi je mesečnu platu od 500 evra. Kada sam ga pitao šta treba da radim, odgovorio mi je da mi je zadatak da pazim na njegovu zgradu i automobil i da mu javljam ukoliko primetim nešto sumnjivo. Pristao sam – rekao je D. M.

Međutim, kako je izjavio, njegova majka je pronašla pištolj koji mu je dao Šaranović i posle žestoke svađe u kući navodno je odlučio da prestane da radi za ubijenog.

Grdila ga mama

– Kad sam mu to saopštio, bio je jako ljut, rekao je da njemu „niko ne može tek tako da da otkaz“. Uzeo mi je mobilni telefon i pištolj, odvezao me na autobusku stanicu i poručio mi da se ne vraćam u Crnu Goru. Rekao mi je tada da neko može da prestane da radi za njega kad on tako odluči ili kad umre – rekao je D. M.

(Kurir)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com