Početna » NOVOSTI » Društvo » PRIZNAO MI JE DA IMA NALOG DA ME LIKVIDIRA: Šaranović otkrio “ubicu”, osumnjičeni pušten na slobodu!

PRIZNAO MI JE DA IMA NALOG DA ME LIKVIDIRA: Šaranović otkrio “ubicu”, osumnjičeni pušten na slobodu!

Nišlija D. M., kog je crnogorska policija dovodila u vezu sa ubistvom Slobodana Šaranovića u Budvi, uhapšen je u Beogradu, ekskluzivno saznaje Kurir! On je, međutim, posle neočekivanog obrta u istrazi pušten na slobodu i protiv njega neće biti podneta krivična prijava.

Sagovornik Kurira otkriva da je riječ o čoveku kog je prije ubistva Šaranović označio kao „osobu koja mu je prišla na ulici i priznala da ima nalog da ga likvidira“.
– D. M. je dao iskaz i detaljno odgovorio na sva pitanja, posle čega je pušten na slobodu. Riječ je o čovjeku čije je hapšenje tražio crnogorski MUP, ali nikakvih dokaza nema da je on zaista učestvovao u ubistvu – objašnjava sagovornik Kurira.Šaranović navodno naručio ubistvo Nikole… Braća Bojović

Misteriozni mladić

Šaranović, koji je u martu ubijen u Budvi, podsetimo, tri mjeseca ranije prijavio je policiji da mu je mladi muškarac prišao na ulici i uperio pištolj u njega. Kako je tvrdio, mladić mu je priznao da ima nalog da ga ubije, ali da to ne želi da uradi i predao mu svoj pištolj i mobilni telefon. Šaranović je ove predmete predao policiji.
– Ja sam taj kog je Šaranović prijavio policiji. Ništa od onoga što je rekao nije tačno. Naprotiv, zadatak mi je bio da pazim na njega, a kada sam mu saopštio da to više ne želim da radim, protjerao me je iz Crne Gore uz pretnje da više ne smijem da se vratim, a onda to predstavio kao pokušaj atentata. Nemam nikakve veze s njegovim ubistvom – rekao je, kako prenosi izvor upoznat sa istragom, D. M. na saslušanju u beogradskoj policiji.

On otkriva da je mladić objasnio da je s roditeljima živio u zgradi preko puta Šaranovićeve u Budvi i da mu je pokojni jednog dana prišao na ulici.
– Ponudio mi je mesečnu platu od 500 evra. Kada sam ga pitao šta treba da radim, odgovorio mi je da mi je zadatak da pazim na njegovu zgradu i automobil i da mu javljam ukoliko primetim nešto sumnjivo. Pristao sam – rekao je D. M.

Međutim, kako je izjavio, njegova majka je pronašla pištolj koji mu je dao Šaranović i posle žestoke svađe u kući navodno je odlučio da prestane da radi za ubijenog.

Grdila ga mama

– Kad sam mu to saopštio, bio je jako ljut, rekao je da njemu „niko ne može tek tako da da otkaz“. Uzeo mi je mobilni telefon i pištolj, odvezao me na autobusku stanicu i poručio mi da se ne vraćam u Crnu Goru. Rekao mi je tada da neko može da prestane da radi za njega kad on tako odluči ili kad umre – rekao je D. M.

(Kurir)

Check Also

PODGORICA: Zbog ubistva brata, robijaće 13 godina

  Nikšićanin Žarko Pavićević (76) juče je u podgoričkom Višem sudu osuđen na trinaest godina ...

Milka (55) muža raskomadala sekirom, noge i ruke bacila u kontejner, a trup na deponiju

Milka Katanović (55) iz Zvornika ubila je sjekirom svog supruga Vojislava Katanovića (59). Tačnije, raskomadala ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *