Bojan T. ZAPALIO GAZDI KANCELARIJE jer mu nije dao dvije plate! - Volim Podgoricu

Bojan T. ZAPALIO GAZDI KANCELARIJE jer mu nije dao dvije plate!

Bojan T. iz mjesta Jelen Do, Radnik firme za preradu voća i povrća iz Požege, zapalio je dvije kancelarije preduzeća u kojem radi, posle svađe sa vlasnikom koji mu duguje dvije plate, prenose “Večernje novosti”.

Potom je sačekao policiju, mirno se predao i sproveden je u pritvor. Tužilaštvo će ga najvjerovatnije teretiti za izazivanje opšte opasnosti.

– Sve se dogodilo u četvrtak u popodnevnim časovima. Očekujemo policijski izvještaj da bismo protiv osumnjičenog podnijeli krivičnu prijavu – rekla je za “Novosti” Jelena Ćurčić, osnovni tužilac u varoši na Skrapežu.

Prema prvim saznanjima, radnik je očajan zbog besparice, nemoćan da na zakonit način dođe do zarađenog novca, prvo ušao u verbalni sukob sa vlasnikom firme. Kada ubeđivanje nije urodilo plodom, po jednoj kancelariji je iz kantice prosuo benzin, a zatim je zapalio prostoriju. Vatra se ubrzo proširila i na drugu kancelariju, napravivši štetu od oko 400.000 dinara. Policija i vatrogasci odmah su se pojavili na licu mjesta, čime je spriječeno širenje požara.

– U požaru su izgorjeli registratori, kompjuter, dva laptopa, radni sto, klima-uređaj, orman… – rekli su vatrogasci.

 

1 komentar

  1. An interesting discussion is value comment. I believe that it’s best to write extra on this subject, it may not be a taboo topic but usually individuals are not sufficient to speak on such topics. To the next. Cheers

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com