TRAGEDIJA Poginuo Božidar Krnjajić (21), teško povrijeđen Milan Radojičić (23) - Volim Podgoricu

TRAGEDIJA Poginuo Božidar Krnjajić (21), teško povrijeđen Milan Radojičić (23)

Božidar Krnjajić (21) smrtno je stradao u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u 4.45 sati na ulazu u Prigrevicu iz pravca Apatina.

Njegov prijatelj koji je bio na mjestu vozača Milan-Mićo Radojčić (23) je teško povrijeđen i odmah je prevežen u Klinički centar Vojvodine gdje se ljekari bore za njegov život.

 Nesreća se dogodila, kod benzinske pumpe u Prigrevici, kada je auto sletio sa puta, upao u kanal, iz sada nepoznatih razloga. Policija ne saopštava više detalja, a istraga je u toku. Nezvanično, dvojica prijatelja su se vraćali sa druženja u Apatinu. Kola u kojima su stradali mladići su uklonjena, a na mjesto nesreće sada je samo ostao dio šoferšajbne.
Mesto nesreće

Foto: S.P.Š. / RAS SrbijaMesto nesreće

Roditelji, ali i stanovnici sela Prigrevice, u apatinskoj opštini od jutros je u šoku.

– Stradali mladić je bio omiljen u društvu. Bio je student druge godine Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu. Saosjećamo sa roditeljima i dijelimo njihovu tugu koja je prema stradanju djeteta nemjerljiva – u suzama kaže jedna od komšinica porodice Krnjajić iz ulice Kralja Petra.

Kuća žalosti

Foto: S.P.Š. / RAS SrbijaKuća žalosti

Sin Božidar je najmlađe dijete ove porodice koja ima još dvije ćerke. Posle obdukcije koja će se obaviti u Novom Sadu policija će saopštiti više detalja o ovoj nesreći koja je potresla cijelu opštinu Apatin u kojoj su roditelji stradalog poznati kao dobri i srdačni ljudi. Majka Snežana je bankarska službenica u Vojvođanskoj banci.

– Ne možemo da vjerujemo da je naša koleginica, uvijek vedra, raspoložena, nasmijana, ljubazna mogla da doživi takav gubitak – kažu radne kolege majke Snežane.

(Blic)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com