DA MI SE NEKO JAVIO, MOJ SIN BI BIO ŽIV: Tragična ispovijest majke fudbalera koji se objesio zbog ZLOSTAVLJANJA - Volim Podgoricu

DA MI SE NEKO JAVIO, MOJ SIN BI BIO ŽIV: Tragična ispovijest majke fudbalera koji se objesio zbog ZLOSTAVLJANJA

Nasilnici Savo Pavlović (48) i Predrag Milošević (48) skoro četiri godine nakon prebijanja fudbalera Dragana Miloševića nalaze se na slobodi! Kako je Kurir ranije pisao, optužnica protiv njih podignuta je tek u julu 2016. godine, iako se incident u kraljevačkom lokalu dogodio u novembru 2013.

Oni su krvnički tukli i maltretirali mladića koji se poslije objesio! Isplivale su i fotografije zvjerskih batinaša. 

Dragana Jovićević, majka nesrećnog mladića, je iznijela sumnje da je njen sin digao ruku na sebe upravo zbog batinanja.

Odlaganje suđenja

– Moje dijete je žrtva nasilja i oduzeo je sebi život zbog toga! Tri godine je ćutao, nije želio da govori o onome što se dogodilo, liječio se kod psihijatra. Tamo su mi rekli da su njegovi problemi posljedica stresa. Čak je i školu i fudbal napustio. Na sudu je prije nekoliko mjeseci izjavio da su mu uništili život. Tražila sam pomoć od svih institucija. Da mi se neko javio, moje dijete bi danas bilo živo – rekla je za Kurir očajna majka.

FOTO: PRINTSKRIN

Prema navodima optužnice, u koju je Kurir imao uvid, Pavloviću i Miloševiću na teret se stavlja nasilničko ponašanje i nanošenje lakših povreda.

– Moj sin je prvi put saslušan nakon što je pretučen, a na sudu tek prije dva mjeseca. To ročište je održano 5. aprila, a novo je bilo zakazano za 23. maj. Kako me je moja advokatica obavijestila, suđenje je odloženo do daljeg – kaže majka fudbalera.

Ona napominje da je nakon prvog ročišta doživjela neprijatnost od Pavlovića i Miloševića.

FOTO: KURIR.RS

Prijetili majci

– Čekala sam sina ispred sudnice, a oni su izašli i počeli da mi prijete. O tome sam odmah obavijestila sudiju, koja mi je rekla da pozovem policiju. To sam i uradila, ali oni su već bili izašli i službenici ih nisu našli – kaže Dragana i dodaje da je povod za prijetnje bilo to što se njen sin pridružio krivičnom gonjenju.

Dragana ponavlja da je njen sin nakon prebijanja liječen u psihijatrijskoj bolnici “Dr Laza Lazarević“.

– Psihijatri su ustanovili da je preživio strašan stres, koji je nastao kao posljedica tuče. U dokumentaciji je navedeno da je bio u teškoj psihozi. Mog sina sam sahranila u bijelom sanduku, s bijelim krstom. Znam da je Dragan otišao na bolje i ljepše mesto, a oni su na slobodi – kroz suze je rekla očajna majka.

Podsjetimo, Milošević je izvršio samoubistvo u ponedjeljak uveče, u kući u kojoj je živio s majkom i dva mlađa brata. Nesrećnog fudbalera pronašao je trinaestogodišnji brat.

 

(Izvor: Kurir.rs)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com