Đoković danas SLAVI, a ima i šta: Duva 30 svjećica na torti! (VIDEO) - Volim Podgoricu

Đoković danas SLAVI, a ima i šta: Duva 30 svjećica na torti! (VIDEO)

Najbolji srpski teniser svih vremena Novak Đoković danas puni 30 godina!

Iako u poslednje vrijeme ne zadovoljava apetite teniske publike koja od Đokovića očekuje vrhunski spektakl i da stalno pobjeđuje, nema sumnje da je već odavno velikim slovima ispisao istoriju bijelog sporta.

Najbolji srpski teniser svih vremena prošle godine upisao se u ‘besmrtne’ pošto je osvojio jedini Gren slem koji mu je nedostajao u bogatoj trofejnoj kolekciji – Rolan Garos.

Preduga je lista trofeja koji krase Đokovićeve vitrine, a svaki korak do osvajanja istih noćima je držao budne ljubitelje tenisa, dok je svaki potez na terenu publiku ostavljao bez daha.

Nenadmašni gospodar ‘bijelog sporta’ u proteklih nekoliko godina bio je predmet divljenja cijelog sveta, a naš Nole uzvratio je na način na koji on to najbolje umije – sjajnom igrom i prvim mjestom na kome je proveo 223 nedjelje!

Nole, SREĆAN ROĐENDAN!

(kurir.rs)

1 komentar

  1. Thanks for this post. I definitely agree with what you are saying. I have been talking about this subject a lot lately with my mother so hopefully this will get him to see my point of view. Fingers crossed!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com