Evo koje ULICE će danas biti bez struje - Volim Podgoricu

Evo koje ULICE će danas biti bez struje

Podgorica

 -Zbog radova u trafostanici Centar upravljanja, u srijedu 24.maja, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće zgrada Pošte na željezničkoj stanici i naselja oko nje.

 -Zbog radova u trafostanici Zagorič, u srijedu 24.maja, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio ulice Nikole Tesle, ul. Lutovačkih barjaktara i dio ul.Bratonožićke.

 Cetinje

 -Zbog radova na dalekovodu 35 kV Cetinje-Čevo, u srijedu 24.maja, u terminu od 10 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće područje Ćeklića, Bjelica, Cuca, Čeva i Lastve Čevske.

 Herceg Novi

 

 -Zbog radova na mreži, u srijedu 24.maja, u terminu od 8 do 11 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Đenovići dio potrošača koji se napaja iz trafostanice Đenovići.

Tivat

 -Zbog radova na mreži Đuraševići, u srijedu 24.maja, u terminu od 9 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Đuraševići.

 Andrijevica

 -Zbog radova na mreži Oblo Brdo, u srijedu 24.maja, u terminu od 9.30 do 15.30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Oblo Brdo.

 -Zbog radova na dalekovodu Kralje-Oblo Brdo, u srijedu 24.maja, u terminu od 10 do 15.30 sati, bez napajanja električnom energijomostaće dio Kralje-Oblo Brdo.

 Berane

 -Zbog radova na trafostanici Kurikuće, u srijedu 24.maja, u terminu od 9.30 do 15.30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio Kurikuće.

 Rožaje

 -Zbog radova na mreži Jukov Potok, u srijedu 24.maja, u terminu od 9.30 do 15.30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Jukov potok.

 Bijelo Polje

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Boljanina, u srijedu  24.maja, u terminu  od 10:00h do 14:00h, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa ove mreže (izvod Mekići).

Pljevlja

-Zbog radova na niskonaponskim mrežama Crno Brdo, Rid, Skenderovina, u srijedu 24.maja, u terminu od9 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Crno Brdo, Rid, Skenderovina.

Žabljak

-Zbog radova na mreži, u srijedu 24.maja, u terminu od 10 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Pogrežđe.

Šavnik

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Grabovica, u srijedu 24.maja, u terminu od 10 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Grabovica. 

Mojkovac 

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Donja Polja, us rijedu 24.maja, u terminu od 09:00h do 13:00h, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača sa područja Donja Polja. 

Kolašin

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Đuđevina, u srijedu 24.maja, u terminu od 10:00h do 14:00h, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Đuđevina. 

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Drijenak, u srijedu 24.maja,  u terminu od 10:00h do 14:30h, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa ove mreže.

 Ulcinj

 – Zbog radova na 10kV DV “ Kodre -Vladimir”, u srijedu 24. maja, u terminu od 11 do 18 sati bez napajanja električnom energijom ostaće kompletno područje Vladimira sa okolnim selima.

 -Zbog radova na dalekovodu 35 kV Velika plaža 1-Velika plaža 2, u srijedu 24.maja, u terminu od 11 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće komplet područja Donjeg i Gornjeg Štoja, Reča i Ade Bojane.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

 

 

1 komentar

  1. Have you ever considered about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is valuable and everything. Nevertheless imagine if you added some great pictures or video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics and clips, this website could certainly be one of the most beneficial in its field. Excellent blog!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com