Kako da otkrijete ženskaroša? - Volim Podgoricu

Kako da otkrijete ženskaroša?

To je onaj što trči za svakom suknjom. Izgustiraće brzo i ovu djevojku, pa će je odbaciti. Čim osvoji jednu, već mu je na meti druga. Uživa dok slama ženska srca, a pretvara se da je veliki emotivac, hrabri vitez i nježni princ. Nepopravljiva je to “sorta”.

Još su naše bake ovako podozrivo govorile o muškarcima koji se nemilice udvaraju ženama. I precizno su skicirale i skenirale njihov profil, savjetujući ćerkama i unukama da ih se klone, jer oni donose samo brige i suze.

Žene su im najslabija tačka, a to znači i – vjernost. Sa svakom novom “žrtvom” učvršćuju svoju moć i u tome postaju zavisnici. Ali, uprkos tome da su suštinski nevolja za svaku damu, njihov šarm i te kako umije da zavede.

Evropska studija je, na slučaju od 1.000 pripadnica ljepšeg pola, pokazala da su vječiti osvajači teoretski nepoželjna kategorija, ali u praksi većina dama pada na njih. Na pitanje šta misle o takvim muškarcima, čak 85 odsto ispitanica je iskazalo negativno mišljenje, navodeći da su nevjerni, neiskreni, promiskuitetni, vješti manipulatori i osobe na koje ne mogu da se oslone. S druge strane, 55 odsto njih je priznalo da su u nekom trenutku života bile osvojene, a da nijesu ni osjetile. Kada su se osvijestile, već je bilo kasno. Neki “Kazanova” ih je prevario, slomio im srce i odlepršao dalje. U nove osvajačke pohode.

Na šta su to pale? Kako su postale plijen? I, mora li svaka da se opeče ili je moguće otkriti ženskaroša na vrijeme? Stručnjaci za muško-ženske odnose su se bavili ovim fenomenom i složili da ga je moguće lako prepoznati na osnovu nekoliko manifestacija.

Djeluje idealno

Pošto u svakoj ženi vidi metu, potrebna mu je metamorfoza. Dakle, kada odredi cilj, na licu mjesta se transformiše u savršenog muškarca, pred kojim nijedna djevojka neće moći da ostane ravnodušna. Prirodnost se isključuje, jer ona ne može da sakrije mane, a potrebno je da se naglase vrline, istaknu lijepi maniri i vaspitanje. Naročito je važan prvi utisak, poslije se detalji u nastupu samo “zatežu”.

Igra na kartu duhovitosti

Svaki muškarac je svjestan koliko su žene slabe na vickavost, a pogotovo ženskaroš kojem je osvajanje potreba ili gotovo obaveza. Zato će biti uporan u namjeri da vas zasmije, čak iako vam tog momenta nije do smijeha. Nećete ni trepnuti, a već ćete se smijati njegovim forama. Na ovome uglavnom bazira svoju harizmu.

Pažljivo sluša dok govorite

Istraživanja pokazuju da ženama teško pada to što ih partneri često ne slušaju i zaboravljaju ono što su ispričale još juče. E tu nastupa ženskaroš koji zna da oči koje gledaju netremice u oči pričalice i ruka podbočena ispod brade, vode pravo do duše. Njega kao sve zanima i kao sve želi da čuje o vama.

Pretjeruje sa komplimentima

Dame vole kada ih muškarci hvale, mada to neće uvijek da priznaju. I dok se neki momci suzdržavaju, da ne bi zvučali slatkorječivo ili patetično, ženskaroš ne štedi riječi i epitete.

Smišlja vam nadimke

Već na prvom sastanku skraćuje vaše ime tako da zvuči slađe nego što jeste, na drugom vas zove “ljubavi”, u trećoj poruci ste slatkiš, cica maca… Pokušaće da vas “otopi” na više frontova, a jedan od načina je sladunjavost.

Odmah planira zajedničku budućnost

Tek ste se upoznali, a on već priča gdje bi volio da vas izvede, koju zemlju ćete zajedno osvojiti, na kojoj plaži se baškariti i šta će vaš sin biti kada poraste.

Na društvenim mrežama ima pretežno ženske prijatelje

Ovaj podatak je svakako alarm da se ne radi o muškarcu na duže staze. Ko zna koliko je među tim “drugaricama” onih koje je već osvojio ili koje osvaja u trenutku dok vama piše da imate najljepši osmijeh na svijetu.

Iako ponekad osjeća krivicu zbog toga, uspješno je ignoriše i nastavlja da izvrće riječi i stvari u svoju korist. To može da se dovede u vezu sa psihopatologijom, navodi autor.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com