NAJGORE ODJEVEN NA EUROSONGU: “Osvojih nagradu, na moje veliko zadovoljstvo” - Volim Podgoricu

NAJGORE ODJEVEN NA EUROSONGU: “Osvojih nagradu, na moje veliko zadovoljstvo”

Crnogorski predstavnik na Eurosongu u Kijevu, Slavko Kalezić, osvojio je neslavno priznanje “Barbara Dex” za najgore odjevenog od 42 učesnika ovogodišnjeg izdanja takmičenja i to zahvaljujući glasovima hiljada posjetilaca belgijskog evrovizijskog sajta Songfestival.be, koji od ove godine organizuje izbor.

Dio “zasluga” za Kalezićevu titulu, inače prvu u desetogodišnjoj istoriji nastupa Crne Gore, pripadaju crnogorskoj dizajnerki Marini Banović-Džuver, koja je kreirala na desetine kostima koje je naš predstavnik, inače njen dugogodišnji saradnik, nosio na sceni i tokom boravka u Kijevu.

“Pjevač je osvojio nagradu zbog krajnje nevjerovatne odjevne kombinacije, koju vjerovatno uskoro nećemo vidjeti na crvenom tepihu. Pletenica mu je donijela dosta glasova”, navodi se na sajtu Songfestival.be, uz napomenu da su glasali Evropljani i Australijanci.

Podsjetimo, glasanje za nagradu počinje odmah nakon završetka Eurosonga, a ustanovljena je još 1997. u čast belgijanske predstavnice Barbare Deks ona je, četiri godine ranije, osvojila prvu nezvaničnu titulu najgore odjevene učesnice po izboru publike.

Poslije Slavka, najviše glasova ove godine dobili su Martina Barta iz Češke i sastav Triana Park iz Letonije, a naš predstavnik oglasio se na Fejsbuku i istakao da je veoma zadovoljan.

“Vrlo često, najmoćnije umjetnosti su pogrešno shvaćene, reče jednom Bijonse. Osvojih nagradu, na moje veliko zadovoljstvo. Čuvena holivudska glumica Sandra Bulok jedne godine dobila je i ‘Zlatnu malinu’ (nagrada za najgore ostvarenje) i Oskara. Nisam ni slutio da će moje biće napraviti nezapamćenu pometnju na ovogodišnjem Eurosongu”, između ostalog, napisao je Kalezić.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com