Irving odmijenio Džejmsa – Klivlend na pobjedu od finala - Volim Podgoricu

Irving odmijenio Džejmsa – Klivlend na pobjedu od finala

Boston je na poluvremenu imao 10 poena prednosti, Lebron Džejms imao četiri faula, ali je u nastavku dirigentsku palicu uzeo Kajri Irving i donio Klivlendu pobjedu na svom parketu – 112:99.

Šampion sada vodi 3-1 u finalnoj seriji Istočne konferencije.

Nije slutilo na ovaka epilog, nakon sjajnog izdanja gostiju u prve dvije četvrtine, a kada je Džejms prvi put u karijeri napravio četiri lične greške u prvom poluvremenu, izgledalo je da Boston, bez Ajzee Tomasa, može da zakomplikuje seriju.

U trećoj čertvtini razgoropadio se, međutim, Irving i za 12 minuta postigao 21 poen, a prednost Bostona počela da se topi.

Prestignuta je u finišu trećeg perioda (73:72) i dileme više nije bilo.

Irving je ubacio ukupno 42 poena, što je njegov rekord karijere u plej-ofu, Džejms 34, a Kevin Lav 17, uz isto toliko skokova.

“Sve što radimo, radimo kako bismo ponovo igrali u finalu. Na poluvremenu sam znao da moram da dam sve od sebe i da povedem ekipu do pobjede”, rekao je Irving.

U Bostonu je najbolji bio Ejveri Bredli sa 19 poena, jedan manje ubacio je Džo Krauder, 16 je postigao Al Hroford, a sa 15 je meč završio Keli Olinik.

Peti meč igra se u Bostonu, u noći između četvrtka i petka, u dva sata i 30 minuta.

(Vijesti)

2 komentara

  1. Do you have a spam issue on this site; I also am a blogger, and I was curious about your situation; we have created some nice methods and we are looking to exchange solutions with others, be sure to shoot me an email if interested.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com