Prvi MeetUp u organizaciji ICT Hub-a i m:tel-a u Podgorici - Volim Podgoricu

Prvi MeetUp u organizaciji ICT Hub-a i m:tel-a u Podgorici

 

 

Kompanija m:tel i Centar za tehnološko preduzetništvo i inovacije ICT Hub iz Beograda organizuju prvi MeetUp u Podgorici sa idejom da podrže razvoj tehnološkog preduzetništva u Crnoj Gori.

 

Ovaj MeetUp biće održan u četvrtak, 25. maja sa početkom u 18časova u prostorijama Univerziteta Mediteran (Ulica Josipa Broza b.b., na Starom Aerodromu, preko puta Volija).

 

Tema MeetUp-a biće prenošenje iskustava u građenju i vođenju uspješnog tehnološkog startapa, kao i uspješne IT kompanije koja ima klijente u najrazvijenijim ekonomijama svijeta kao što su SAD i Velika Britanija.

 

Gostujući govornici biće:Sofija Popara, osnivačica i direktorka startapa Pausal.rs iz Beograda, i Đorđe Filipović, osnivač i direktor kompanije 30Hills, ujedno i tehnički direktor startapa BuildCon, iz Beograda.Oni će prisutnima prenijeti svoja iskustva i primjere dobre prakse u građenju tehnološkog startapa i uspješne IT kompanije.

 

Događaj će otvoriti Vladimir Lučić, Izvršni direktor m:tel-a, a pored njega će govoriti jedan od pionira scene tehnološkog preduzetništva u Crnoj Gori, Predrag Lešić, direktor Digitalizuj.me, kao i Dušan Vukanović, Menadžer razvoja poslovanja ICT Hub-a iz Beograda. Pored njih svoju zanimljivu video igru će predstaviti Rade Vujović, generalni direktor Roaming Solutions grupe, suosnivač  gejmerskog studija Zero Gravity i jedan od kreatora igre Teritorio.

 

Ovaj događaj je prvi u nizu u sklopu strateške saradnje m:tel-a i ICT Hub-a, koja za cilj ima podršku tehnološkom preduzetništvu u Crnoj Gori, i u sklopu koje će uskoro biti otvoren i  m:tel-ov „Centar za tehnološko preduzetništvo i inovacije“ u Podgorici, koji će za cilj imati da postane centralno mjesto okupljanja, edukacije i umrežavanja mladih i inovativnih tehnoloških preduzetnika, IT profesionalaca, dizajnera i inovatora Crne Gore.

 

Događaj je namijenjen svima onima koje interesuju tehnološko preduzetništvo, startapi, nove tehnologije i IT.  Ulaz je slobodan, a očekivano trajanje događaja je dva sata, nakon čega će biti organizovano druženje sa predavačima i ostalim gostima.

 

MeetUp je relativno nova forma događaja, čiji je osnovni cilj da kroz zanimljive prezentacije, prenošenje ličnog iskustva i interakciju, učesnicima događaja približi temu koja je na dnevnom redu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com