Srce Seada Hakšabanovića kuca za Crnu Goru - Volim Podgoricu

Srce Seada Hakšabanovića kuca za Crnu Goru

Mlad i perspektivan! To je sve šta se trenutno može reći o Seadu Hakšabanoviću. Nadareni 18-godišnji vezista Halmštada se našao na spisku Ljubiše Tumbakovića kao debitant, a debi u dresu našeg nacionalnog tima bi mogao da upiše 4. juna protiv Irana pod Goricom.

Mediji u Švedskoj cijene kvalitete momka koji je prošao sve mlađe selekcije “žutih”, te koga su u bliskoj budućnosti vidjeli kao zvijezdu A selekcije…

“Igrač Halmštada umjesto žute, odabrao je crvenu boju”, pišu kolege iz Švedske.

Senad Hakšabanović, otac novog reprezentativca “hrabrih sokolova”, je u razgovoru sa novinarima priznao da se nije bilo lako odlučiti za radikalan potez…

“Bila je to teška odluka, ali mislimo da je ispravna”, rekao je Senad za “Kvalsposten”, a onda je pričao o susretu sa predsjednikom FSCG…

“Kada sam se sreo sa Dejanom Savićevićem zaključili smo da, ako je u pitanju poziv za A selekciju, onda možemo da razgovaramo”, jasan je nekadašnji igrač Dečića.

Sead igra sjajno za Halmštad, ali stariji Hakšabanović je svjestan da će njegov sin prije dobiti šansu u Crnoj Gori, nego u Švedskoj…

“Postoji interesovanje iz Švedske, ali izuzetno mlako. Sa druge strane, Crna Gora ga već vidi kao kandidata za se niorski sastav, a Švedska ni za mladu reprezentaciju”, rekao je Hakšabanović.

Selektor mlade reprezentacije Švedske, Hakan Erikson, razumije odluku 18-godišnjeg ofanzivnog veziste koji je na 46 utakmica potpisao 10 golova u dresu Halmštada.

“Bio je tu sa svim ostalim dječacima. Nema sumnje da nam je Sead zahvalan za sve što smo uradili za njega, jer zna da se obrazovao kod nas. Međutim, sada bira njegovo srce. To je pitanje krvi”, poručio je Erikson.

Dnevne novine

3 komentara

  1. The idea of a drug being able to do that is never really discussed nor is the idea of addiction, what it means for people around you, all the things that are usually brought up in a drug film.

  2. Leslie Dixon wrote the screenplay and deserves a lot of credit because it is mainly a dialogue driven film, however it is probably fair to assume that all of the credit goes to Alan Glynn who wrote the novel which this based on.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com