U subotu 45. Critical Mass: Vožnja posvećena razgovorima o biciklu i biciklizmu - Volim Podgoricu

U subotu 45. Critical Mass: Vožnja posvećena razgovorima o biciklu i biciklizmu

Organizacija Biciklo.me u subotu, 27. maja, na Trgu nezavisnosti u Podgorici u 18 časova organzuje  45. Critical Mass vožnju, posvećenu razgovorima o biciklu i biciklizmu koje su tokom proteklog mjeseca vodili sa đacima podgoričkih osnovnih škola u okviru projekta “Biciklistika”, saopšteno je iz te organizacije.

“Ekipa Biciklo.me naučila je mnogo o tome šta biciklo znači djeci našeg grada. Nadamo se da su i oni od nas čuli ponešto novo i zanimljivo, i da će im priručnik koji smo za njih pripremili – i koji smo im tokom radionica predstavili – služiti kao zabavan podsjetnik za ugodno i bezbjedno bicikliranje”, ističe se u saopštenju.

Dodali su da veliku zahvalnost za saradnju i gostoprimstvo duguju podgoričkim osnovnim školama, a naročito nastavnicama i nastavnicima sa kojima su tokom rada na projektu sarađivali.

“Njihov entuzijazam i spremnost da svojim razredima kreativno predstave interesantne teme zaslužuju posebno priznanje. Majsko druženje sa osnovcima i svima onima koji podstiču njihovu naklonost ka biciklizmu želimo da nastavimo kako dolikuje: zajedničkom Critical Mass vožnjom!”, poručili su iz Biciklo.me.

Više informacija možete naći na internet stranici Biciklo.mefacebook događaju.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com