Vučić: Ako Srbi vole bajke, da glasamo za braću Grim - Volim Podgoricu

Vučić: Ako Srbi vole bajke, da glasamo za braću Grim

Nakon razgovora sa američkim zvaničnikom, premijer Srbije Aleksandar Vučić se osvrnuo na spekulacije u javnosti da Hojt Li ne predstavlja aktuelnu američku administraciju.

Odgovarajući na pitanje novinara TV Prva upućeno gostu iz SAD da pripada bivšoj američkoj administraciji i da o posjetama Balkanu nije razgovarao s državnim sekretarom Tilersonom, Vučić je istakao da su ga s te televizije pojedini analitičari “savjetovali” da sa njim ne razgovara, jer, navodno, predstavlja bivšu vašingtonsku administraciju.

„To su besmislice. Sa punom odgovornošću, zato što predstavljam građane Srbije, primio sam Hojta Jia, jer je to važno za našu zemlju, ne što mi se dopada, ili što ga poznajem dugo“, rekao je Vučić.

On je istakao da je Ji zvanični predstavnik SAD, a ljudima koji misle i koji su nas ubjeđivali da će sve da se promjeni i sve biti drugačije poslije izbora Donalda Trampa za predsjednika Amerike, poručio je da američka politika ima kontinuitet i da zna šta se neće promjeniti. Podvukao je da je važno da imamo dijalog sa SAD.

„Ako Srbi vole bajke, da on ne predstavlja nikoga i da smo mi svi budale što s njim razgovaramo, onda da glasamo za Hansa Kristijana Andersena ili braću Grim. Suviše sam racionalan da bih u tome učestvovao. Izabran sam da vodim zemaljsku Srbiju na odgovoran način, a ne da pričam bajke za srpske tabloide“, istakao je Vučić.

Koliko su besmisleni navodi da Ji ne predstavlja američku administraciju govori, rekao je Vučić, i to što mu je Ji prenio poziv američkog potpredsjednika Pensa da posjeti Vašington.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com