Za 5 dana 2 UDESA na ISTOM MJESTU! (FOTO) - Volim Podgoricu

Za 5 dana 2 UDESA na ISTOM MJESTU! (FOTO)

Na istom mjestu u Radanovićima gdje je prije sedmicu dana došlo do sudara motora i automobila, ponovo je došlo do udesa, srećom, i ovoga puta bez tragičnih posljedica!

-Do udesa je došlo samo pet dana nakon udesa u kojem je teže povrijeđen moj sin, kaže otac mladića V.M. koji je na motoru išao u posjetu tetki u Kotoru, a završio u bonici u Risnu.

Foto čitalac Volim Podgoricu

Podsjetimo, samo prije nekoliko dana na identičnom dijelu puta u Radanovićima došlo je do sudara automobila i motora u kojem je vozač motora V.M. (24) zadobio teže povrede, lomove i povrede pršljenova. Njegova porodica je alarmirala javnost podacima da je automobil, koji je učestovovao u udesu vozio čovjek od 88 godina i apelovala da da se uvede starosna granica za vožnju.

Udes u Radanovićima Foto Cdm

V.M.(24) U RISANSKOJ BOLNICI: “Ko je dao dozvolu čovjeku od 88 godina da ugrožava živote!”

 

1 komentar

  1. You decided not to enter into great detail, nevertheless, you presented the essentials I desired to get me through. If you are trying to find started out with a task this is often the type of details that’s needed. Having more writers be part of the dialogue might be a great thing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com