ATLAS BANKA OŠTEĆENA ZA MILION EURA: Dragana Rakočević, Lidija Bulatović i Miloš Medenica pred sudom - Volim Podgoricu

ATLAS BANKA OŠTEĆENA ZA MILION EURA: Dragana Rakočević, Lidija Bulatović i Miloš Medenica pred sudom

Troje bivših radnika ekspoziture Atlas banke, Dragana Rakočević, Lidija Bulatović i Miloš Medenica, koji se terete za zloupotrebu položaja, danas će se naći u sudnici Osnovnog suda u Kolašinu. Sudski proces će voditi Arsen Popović, predsjednik ovog suda, piše Pobjeda.

Optužni prijedlog podnio je tužilac Vojilslav Grujić, a bivši radnici se terete za zloupotrebu službenog položaja u privrednom poslovanju čime je Atlas banka oštećena za skoro milion eura.

Atlas banka je krivičnu prijavu podnijela protiv svojih radnika i taj slučaj je bio u Specijalnom državnom tužilaštvu, da bi nakon uvida u dokumentaciju bio proslijeđen kolegama u Kolašinu.

„Slučaj Atlas banka“ počeo je skoro prije dvije godine kada su počeli da se javljaju klijenti u čije ime i bez njihovog znanja su podizani krediti.

U drugoj polovini 2015. godine, Atlas banka je suspendovala troje radnika u kolašinskoj ekspozituri i na njihovo mjesto zaposlila nove radnike.

U pripremi ovoga sudskog procesa saslušano je nekoliko stotina svjedoka koji su klijenti banke. Prema nezvaničnim informacijama, svi klijenti čijim se računima ili bankarskim minusima nezakonito raspolagalo su obeštećeni.

2 komentara

  1. The Nectarine has smooth-slick pores and skin like a Plum. The style is resembling a Peach. The significant distinction is that the Peach has a rough protective skin a prickly fiber that protects the fruit and if not wiped-off can hurt your tongue….

  2. I am curious to find out what blog platform you have been utilizing? I’m experiencing some minor security problems with my latest blog and I would like to find something more safe. Do you have any recommendations?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com