Bez struje zbog radova na mreži - Volim Podgoricu

Bez struje zbog radova na mreži

 

Podgorica

 

-Zbog radova na dalekovodu Lijeva Rijeka-ogranak Opasanica, u četvrtak 25.maja, u terminu od 9.30 do 18 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Pilana Veruša, Opasanica, Han Garančića, Ljevorečki Tuzi, Uvač i Pajkov vir.

 

-Zbog radova u trafostanici Slobode 1, u četvrtak 25.maja, u terminu od 8 do 9.30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači iz ulice Slobode br.66.

 

-Zbog radova u trasi dalekovoda Vuksanlekići, u četvrtak 25.maja, u terminu od 9 do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostaćeVuksanlekići, Sukuruć, Kodrabudan, Dreševići i Podhum.

 

-Zbog radova u trafostanici Zagorič 3, u četvrtak 25.maja, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio ulice Nikole Tesle, ul. Lutovačkih barjaktara i dio ul.Bratonožićke

 

Cetinje

 

-Zbog radova na dalekovodu 35 kV Cetinje-Čevo, u četvrtak 25.maja, u terminu od 8.30 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće područje Ćeklića, Resne, Bjelica, Cuca, Čeva i Lastve Čevske.

 

 

Bijelo Polje

 

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Orahovica, u četvrtak 25.maja, u terminu od 10:00h do 13:30h bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Gornja Orahovica (izvod Kovačevići).

 

Mojkovac

 

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Jakovići, u četvrtak 25.maja,  u terminu od 10:00h do 13:30h, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Jakovići.

 

Kolašin

 

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Liješnje, u četvrtak 25.maja,  u terminu od 11:00h do 15:00h, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Liješnje.

 

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Donji Pažanj, u četvrtak 25.maja, u terminu od 11:00h do 14:00h, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa te  mreže (izvod prema Džudovićima).

 

Nikšić

 

-Zbog radova u trafostanici Kličevo, u četvrtak 25.maja, u terminima: KO Grad  1- 10:00-12:30

I KO Grad  2- 13:00-15:30, bez napajanja električnom energijom ostaće:

KO Grad 1- Montex Kličevo,Okov,naselje oko Mehanizacije Elektroprivrede,Mehanizacija Elektroprivrede, zgrada Staniše Bakrača, MUP Nikšić;

KO Grad 2- Upravna zgrada Boksita,Laković,Armirački pogon,Ul.Vuka Mićunovića,Stara Varoš,Dom Penzionera,Ul. Karađorđeva, Ul. Vardarska

Kotor

 

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Glavati, u četvrtak 25.maja, u terminu od 9 do 11 sati, bez napajanja će biti dio naselja Glavati.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com