Crna Gora ima ogroman potencijal, samo je pitanje dana kada će na veliko takmičenje - Volim Podgoricu

Crna Gora ima ogroman potencijal, samo je pitanje dana kada će na veliko takmičenje

Zoran Mirković, nekada proslavljeni fudbaler Partizana i Juventusa, reprezentativac SR Jugoslavije, sada je saradnik Ljubiše Tumbakovića u stručnom štabu crnogorske reprezentacije.

Popularni Bata uvjeren je da će Crna Gora vrlo brzo zaigrati na nekom velikom takmičenju, a nada se da bi to moglo da se dogodi već na Mundijalu u Rusiji.

“Crna Gora ima ogroman potencijal i samo je pitanje dana kada će biti učesnik nekog velikog takmičenja. Ja se nadam da će to biti već sljedeći Mundijal, ali neće biti lako. Još žalimo zbog poraza u Jermeniji, a svi se slažu da nismo zaslužili poraz od Poljske, ali…“ kazao je Mirković za Sportklub.

Za nekadašnjeg beskompromisnog defanzivca najvažnije je da igrači i stručni štab u svakom trenutku daju sve od sebe.

“Crna Gora je na pravom putu. Potencijala ima na pretek, a samo je potrebno malo strpljenja i Crna Gora će sigurno moći da se pohvali da je izborila plasman na veliko takmičenje. Mi ćemo uraditi sve što je u našoj moći da ljubitelje fudbala u Crnoj Gori obradujemo plasmanom na Svjetsko prvenstvo . Ono što je sigurno, kada se sve završi moći ćemo svakoga da pogledamo u oči i ponosno kažemo da smo dali sve od sebe“, naglasio je Mirković.

Crna Gora će  10. juna ugostiti Jermeniju u šestom meču grupe E.

Poljska je prva u grupi sa 13 bodova, Crna Gora i Danska imaju po sedam, Rumunija i Jermenija po šest, a na začelju je Kazahstan sa dva boda

(Vijesti)

2 komentara

  1. I do believe all of the ideas you’ve presented for your post. They are very convincing and can definitely work. Nonetheless, the posts are very quick for starters. May you please prolong them a little from subsequent time? Thanks for the post.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com