Kalezić: Ja sam duhovni vođa! - Volim Podgoricu

Kalezić: Ja sam duhovni vođa!

Crnogorski predstavnik na Eurosongu, Slavko Kalezić, kazao je da je sa modnim kostimom u Kijevu napravio modnu revoluciju, jer je, kako je rekao, riječ o kreaciji jedne od najistaknutijih crnogorskih kreatorki, Marini Banović Džuver.

Kalezić je, gostujući u Jutarnjem programu Javnog servisa, rekao da je riječ o kostimu koji je predstavlja minimalizam, a iza kojeg stoje i on i kreatorka Marina Banović Džuver.

“Bez ikakve lažne skromnosti, zvijezda ovogodišnje Evrovizije je crnogorski predstavnik Slavko Kalezić. To što se dešavalo u Kijevu je nešto što meni sa ove distance i dalje izgleda kao san. U Kijevu su se vanredno zakazivali intervjui”, rekao je Kalezić, prenosi portal RTCG.

On je rekao da je umjetnik koji konstantno ostvaruje svoje snove, te da je ovo pravi momenat da ostvari svoj san i napiše knjigu.

“Svaka država ima problema, ja sam školovan čovjek i znam kako sistem funkcioniše. Evrovizijski projekat je državni projekat iza kojeg treba da stanu ljudi, podrška. Zahvaljujem se ljudima iz delegacije, ali ovaj projekat sam iznio ja, ja sam bio taj koji je vodio sve te konce”, kazao je Slavko.

Na pitanje je li možda omanuo kad je riječ o pjevanju, Slavko kaže da je već rekao da je na Evroviziju otišao da pokaže šou.

“Te večeri sam imao temperaturu 38,5, a nema pjevača koji nije falširao te večeri. Stojim iza toga, uvijek može bolje, ali ja sam priredio šou”, rekao je Slavko.

On je rekao da ga ne dotiču negativni komentari, poručujući: “Ja sam duhovni vođa”.

“I ja stojim ispred nacije, ja sam stajao ispred svoje države kao jedan duhovni vođa… Kad se vratiš u svoju državu i kad ti prilaze djeca i kažu da si njihov idol, ja nemam dalje što da pričam”, kazao je Slavko.

Istakao je i da nije imao kad da se bavi negativnim komentarima javnostima.

www.cdm.me

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com