“Nisam član klana, molim policiju da ne crtaju metu na meni i mojoj porodici” - Volim Podgoricu

“Nisam član klana, molim policiju da ne crtaju metu na meni i mojoj porodici”

Beranac Aleksandar Bojović reagovao je na tekstove objavljene u “Vijestima” u kojima je na osnovu policijske krivične prijave objavljeno da je član kriminalne grupe koju je navodno formirao Podgoričanin Stevan Stamatović.

“Dana 20. maja 2017. godine od strane službenika CB Podgorica lišen sam slobode u Budvi, gdje sam radio kao šanker u mjestu Kamenovo, u lokalu Kamenovobeach.

Istog dana sam odveden u policijske prostorije CB Podgorica, gdje sam saslušan u svojstvu građanina, a u vezi moga eventualnog pripadanja kriminalnoj organizaciji i odnosa sa uhapšenim Deletić Dejanom, koji je moj vjenčani kum.

Po određivanju 72-časovnog pritvora od strane specijalnog državnog tužioca, saslušan sam od strane policije i neposredno od strane SDT g-dina (Saša) Čađenovica i (Milivoje) Katnića, pri čemu je utvrđeno da ne postoji osnov za moje dalje zadržavanje.

Dnevne novine ‘Vijesti’ su od strane policije dobile informacije i prenijele da sam član te kriminalne organizacije koja je oformljena decembra mjeseca 2016. godine, što kategorično odbacujem, sa gnušanjem.

Takođe, naglašavam da mi je Deletić Dejan samo vjenčani kum, sa kojim imam samo kumovski odnos i ništa više, i da ne poznajem niti jednog od članove bilo koje kriminalne organizacije, kao niti da sam ‘svjedok saradnik’ kako sam okarakterisan od strane policije, a to isto prenijeli mediji.

Ovim putem molim policiju da ne prenose medijima neprovjerene i netačne informacije, i na taj način crtaju metu na meni i mojoj porodici”, napisao je Bojović u reagovanju.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com