PODGORICA: U požaru uništena baraka na Koniku - Volim Podgoricu

PODGORICA: U požaru uništena baraka na Koniku

U požarima, koji su se dogodili jutros rano, izgorjela je baraka u Kampu dva na Koniku, pričinjena manja šteta na kući u Baločima u Komanima i stanu u Ulici Mirka Banjevića na Starom aerodromu.

Kako je saopštio načelnik Službe zaštite i spasavanja Andrija Čađenović na Koniku je izgorjela baraka u kojoj je živjela strarija ženska osoba.

“Požar je dojavljen u 4:44 časa, baraka se nalazila uz stambenu zgradu, a upsjeli smo da spriječimo da se vatra proširi i zahvati ga. Baraka je izgorjela, odnosno ugasili smo ostatke, koje smo zatekli da gore”, kazao je Čađenović.

On je rekao da je u intervenciji učestvovalo šest vatrogasaca sa dva vozila

Kako je objasnio, u požarima u Komanima i na Starom aerodromu, pričinjene su manje štete, a u oba slučaja vatru je izazvala struja, odnosno vjerovatno neispravne instalacije.

“Za požar u Ulici  Mirka Banjevića prijavljeno nam je  u 1.14 časova, a dobili smo informaciju da dim izbija iz sata za struju u stanu. Utvrđeno je da je došlo do varničenja i manjeg požara, koji smo brzo ugasili. U Komanima smo intervenisali oko pola tri jutros, a utvrđeno je da je došlo do kvara na kablovima za dovod struje. I taj požar smo brzo ugasili, a o svemu smo obavijestili Elektrodistribuciju”, kazao je Čađenović.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com