AMERIKANCI POKRENULI PETICIJU: Tramp da se izvini Markoviću - Volim Podgoricu

AMERIKANCI POKRENULI PETICIJU: Tramp da se izvini Markoviću

Jučerašnji gest predsjednika SAD -a Donalda Trampa koji je gurnuo premijera Duška Markovića, kako bi stao u prvi red pored generalnog sekretara NATO-a Jensa Stoltenberga, osim mnogobrojnih komentara na internetu, izazvao je i reakciju građana Amerike.

CRNA GORA U CENTRU PAŽNJE: Evo kako se u svijetu komentariše Trampovo guranje

DUŠKO OPRAVDAO TRAMPA: Evo šta je PORUČIO (VIDEO)

Makron pokazao SVIJETU kako se “PRIČA” sa Trampom! (VIDEO)

MARKOVIĆ NIJE SAM: Pogledajte kako se Tramp PONAŠAO prema predsjednici Hrvatske (VIDEO)

Pojedini, postiđeni ponašanjem lidera SAD, pokrenuli su peticiju kojom se zahtjeva da se Tramp izvini premijeru Markoviću.

Peticiju treba da potpiše još 99. 974 punoljetnih Amerikanaca da bi se dobio odgovor Bijele kuće. U obrazloženju peticije navedeno je da ovaj potez predsjednika SAD smatraju uvredom za američki narod i za sve članice NATO-a.

„Juče na grupnoj fotografiji NATO-a predsjednik Sjedinjenih Država gurnuo je premijera Crne Gore, zemlje koja je najnovija članica NATO-a, jer mu je stajao na putu. Ovo je sramota za narod Sjedinjenih Država i strašna uvreda prema premijeru CG i svim članicama NATO-a. Predsjednik Sjedinjenih Država treba odmah da se pismeno izvini, svim zemljama članicama NATO-a za njegovo ponašanje“, navodi se u peticiji.

Peticija je dostupna na ovom linku.

www.cdm.me

3 komentara

  1. Ovo ce uci u anale poltronstva! Dusko srecan sto je zgazen, i jos kaze – i treba da me gura, ja sam niko i nista, bichuj me Donalde!!! A americki narod obraza nema i trazi da se Donald izvine?! Ko je odje lud ko je zbunjen? I to nam premijer? I to uspravno, ravnopravno! O Slobodane Milosevicu dje ces neces vratit, zlatan li si bio!

  2. Za pocetak komito j.bo te i biceva te taj sto ga dozivas da te pozlati.

    A glavno i Amerika kao i mi i sve zemlje ima dobroga finoga naroda i one druge vrste koja se zove dno dna.
    Tramp je ocigledno iz toga dna kad sam sebe vidi toliko malim i jadnim da mora da se gura u prve redove da ga svi vide da postoji ta buva, jer ocigledno ga sama priroda i prirodna desavanja guraju na kraj i dno.
    Mora da se nije moglo zivojet od njega i njegovih u vrtic…

    Dusko nije morao nista ni da kaze uostalom, dovoljno je rekao i pokazao dostojanstvenim kuliranjem onog pedofila, tupofila retardiranog 🙂

  3. Heard about this website from my buddy. He pointed me here and informed me I’d discover what I need. He was right! I got all of the questions I had, answered. Did not even take lengthy to seek out it. Love the truth that you produced it so simple for individuals like me.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com