PJESMA O MALOM ANĐELU: Podgoričanin je rasplakao cijeli Balkan (VIDEO) - Volim Podgoricu

PJESMA O MALOM ANĐELU: Podgoričanin je rasplakao cijeli Balkan (VIDEO)

Podgoričanin Komnen Vuković “Pjesmom o malom anđelu“, koju je posvetio trogodišnjoj Milici Rakić, poginuloj tokom NATO bombardovanja 1999. godine, rasplakao je članove žirija i publiku muzičkog takmičenja “Pinkove zvezdice“.

Komnen Vuković je briljirao. Dječak je zrelo iznio pjesmu koju je posvetio Milici Rakić, devojčici koja je 1999. godine nastradala u bombardovanju.

Komnen je u “Pinkovim zvezdicama” otpjevao pjesmu o malom anđelu, a cio studio je plakao. Kompletan žiri nije moga da se obuzda, jer je nastup bio veoma emotivan, a dječak je posalo znažnu poruku!

“Večeras je poruka bila iznad svega”, primjetila je voditeljka Marijana Mićić koja je takođe plakala.

“Nastup je dirljiv i ima interesantnu i jaku poruku. Nikada nisi bolje pjevao nego večeras”, rekla je Goca, a onda iskoristila priliku da se izvini djeci.

“Djeco, da vam se izvinimo za sve naše gluposti, nervoze, nekad smo mi roditelji pogubljeni u svemu ovome, mene si natjerao da se kao odrasla osoba izvinim, vama djeco, za sve naše gluposti”, rekla je Goca.

“Ko god je napisao ovu pjesmu, ovo bi trebalo slušati makar jednom dnevno da se svi vratimo u suštinu onoga što polako zaboravljamo”, naveo je Sergje i dodao

“Večeras si bio najbolji do sada!”

“Ovo je pobjednički nastup. Ovo je bilo nestvarno”, rekla je Jelena Tomašević. Sale Tropiko je primijetio da je Komnen tek sada pokazao šta sve može.

“Trebalo je neko vrijeme da prođe, jaka emocija da opali da bi mogao da se bolje vidiš. Svaka čast! Šta da ti kažem, što ti već nisam rekao. Fenomenalan si mladić”, dodao je pjevač.

“Ovo je bilo spektakularno, zašto nisi sačuvao za finale, što Goca reče”, ubacio se Sergej.

Poslušajte:

 

(Kurir/Volim Podgoricu)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com