Zna se da je Marović u BG: Nema potrebe za javnom potjernicom - Volim Podgoricu

Zna se da je Marović u BG: Nema potrebe za javnom potjernicom

Ime i fotografija bivšeg funkcionera DPS -a Svetozara Marovića nije se našla na Interpolovom sajtu, jer se zna da se on nalazi u Beogradu, pa nije potrebna pomoć građana da bi se on locirao.

To je Pobjedi saopšteno iz više izvora bliskih istrazi.

Kako su pojasnili naši sagovornici, potjernica za Marovićem nije javna, jer je poznato da je on u Beogradu i građani nemaju što da pomažu policiji da bi on bio uhapšen.

Policija traži da potjernica bude javna u slučaju da ne zna gdje je bjegunac, pa bi njenim javnim objavljivanjem građani mogli da pomognu u potrazi pojasnili su Pobjedini sagovornici.

Za bivšim funkcionerom DPSa Svetozarom Marovićem potjernica je raspisana 15. maja jer se nije odazvao sudu da počne da izdržava tri godine i devet mjeseci zatvora. Marović je na ovu kaznu pristao u septembru prošle godine, kada je priznao da je na čelu kriminalne grupe koja je nanijela višemilionsku štetu budvanskoj opštini i obvezao se da državi vrati milion i sto hiljada eura.

Viši sud u Podgorici je 27. aprila odlučio da odbije zahtjev odbrane Marovića da mu se odgodi izdržavanje kazne. Prije toga tim vještaka je kotorskom Osnovnom sudu dostavio nalaz da Marović kaznu može da služi u Spužu.

www.cdm.me

2 komentara

  1. Ah kako je zgodan! Isto ka 1989 kad je bio mlad i lijep!! Ah kako budi sjecana na Godine sto pocinju Januarom…. Koliko mudrosti cusmo od njegove ekselencije…. Ajde sad dako bude ima vremena i roman da napise! U pauzama dok ne guli krompir i to…

  2. Hi there just wanted to give you a quick heads up. The words in your content seem to be running off the screen in Ie. I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with browser compatibility but I figured I’d post to let you know. The style and design look great though! Hope you get the problem fixed soon. Kudos

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com