OVO SU SIGNALI: Znači da će biti seksa… - Volim Podgoricu

OVO SU SIGNALI: Znači da će biti seksa…

Suptilne provokacije koje vode do spontanog seksa su nešto što odnos između dvoje ljudi čini mnogo ljepšim.

Eo nekoliko savjeta kako da prepoznate te signale…

Tuširanje i depilacija

Gotovo da nema žene koja neće prije seksa provjeriti da li treba da ukloni pokoju dlačicu viška. One žele da budu svježe, čiste i mirisne, ali i bez nepotrebnih dlačica na tijelu.

Lakiranje noktiju

Muškarcima će rijetko kad upasti u oči to da li ona ima lijepo nalakirane nokte, ali žena želi da se osjeća što ženstvenije i izazovnije pa će naći vremena da nalakira nokte, barem one na nogama.

Donji veš

Kada zna da će je muškarac svući, žena će posebno paziti da muškarac ne dođe u situaciju da sa nje skida “padobranke”, odnosno, obične pamučne duboke gaćice, koje žene inače češće vole da nose radi udobnosti. Kad postoji mogućnost seksa, žena će na sebe odjenuti najizazovniji donji veš koji ima, i neće brinuti o tome koliko je neudobno.

Čaša vina… ili dvije

Žena će sa zadovoljstvom popiti čašu vina ili dvije prije seksa. Čak i ako je sa istim muškarcem već imala odnose, ipak opet ima tremu i razmišlja da li će sve biti u redu. Zbog toga će poželjeti da se opusti uz čašu vina ili nekog drugog omiljenog pića.

Seksi odjeća

Žena u svakom trenutku želi da se osjeća seksi, a posebno će to željeti da istakne kada je vjerovatno da će sa muškarcem završiti u krevetu. Baš kako pomno bira donji veš, tako će i unaprijed razmisliti o tome šta će obući preko. Sportska majica i farmerke su vjerovatno posljednje na pameti.

glossy.rs

1 komentar

  1. Superb post but I was wanting to know if you could write a litte more on this subject? I’d be very thankful if you could elaborate a little bit more. Thanks!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com