Pavićević: Udar na Milića skovan u kuhinji dijela DPS-a - Volim Podgoricu

Pavićević: Udar na Milića skovan u kuhinji dijela DPS-a

Posljednji sinhronizovani udar na Srđana Milića i SNP nije “pao sa neba“, već je dio plana skovanog u dobro poznatim kuhinjama dijela DPS-a kazala je za Pobjedu Danijela Pavićević, potpredsjednica SNP-a.

Ona je istakla da je Milić obrazložio zašto je podnio ostavku na mjesto predsjednika SNP-a i, kako je kazala, “tu nemam šta da dodam“.

“Poznato je da jedino SNP može snagom svoje partijske infrastrukture i stručnim kadrovima da parira DPS-u. Zato smo godinama kost u grlu režima i izloženi konstantnim napadima. Samo su se mijenjali izvođači radova”, kazala je Pavićević.

Ona je istakla da su “sada aktivirani oni u SNP-u kojima je vodilja uvijek bila lični interesi i nerealne ambicije”.

“Tu, prije svega, mislim na Aleksandra Damjanovića, koji je oteo poslanički mandat SNP-a, kao i na Dragoslava Šćekića koji hronično minira partijsko jedinstvo. Ti “dobrovoljci” umislili su da je sad došlo vrijeme za njihovih “minut-dva”. Zato u režimskim medijima već imamo protežiranje “pogodnih” kandidata za novog predsjednika SNP-a, koji bi našu časnu partiju rado pretvorili u tajkunski SNP”, kazala je Pavićević.

Ona je poručila da “im se plan, na sreću svih iskrenih članova SNP-a, neće ostvariti”.

Već će se, dodala je, o SNP-u odlučivati u SNP-u.

“Tako je uvijek bilo, tako će i biti, bez obzira koliko Damjanović i Šćekić i njihovi sponzori ulagali truda da bude drugačije”, istakla je Pavićević.

Srđan Milić podnio je u četvrtak ostavku na funkciju prvogčovjeka SNP-a.

Pobjeda

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com