STRAVIČAN ZLOČIN: Majka priznala da je ubila trogodišnjeg sina - Volim Podgoricu

STRAVIČAN ZLOČIN: Majka priznala da je ubila trogodišnjeg sina

Kjari Rojnić (32) određen je pritvor zbog sumnje da je ubila svog trogodišnjeg sina, a potom je prijavila njegov nestanak, piše index.hr.

Kako se navodi, dječakova majka i jedna maloljetnica su se dogovorile kako će ubiti dijete i to su učinile u utorak u večernjim satima u Puli.

One su potom beživotno tijelo djeteta prenijele u uvalu Mandrač, a potom je 32-godišnjakinja, u namjeri da oteža policijsko postupanje, pola sata poslije ponoći u srijedu došla u policijsku stanicu i lažno prijavila nestanak djeteta.

Dodaje se i da je Rojnićeva dječaka ubila uz pomoć 14-godišnjakinje koja je pobjegla iz Doma za brigu o djeci i omladini u Puli.

Prema nezvaničnim informacijama, majka i maloljetnica su priznale zločin, a 32-godišnjakinja je prilikom ispitivanja navodno izjavila da je “samo htjela da se riješi dječaka”.

Obdukcija je pokazala da je uzrok smrti dječaka gušenje.

1 komentar

  1. Today, with all the fast way of life that everyone leads, credit cards have a big demand throughout the economy. Persons throughout every arena are using the credit card and people who not using the credit cards have arranged to apply for just one. Thanks for revealing your ideas on credit cards.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com