Vozač bugarskog autobusa šamarao Podgoričanina - Volim Podgoricu

Vozač bugarskog autobusa šamarao Podgoričanina

Kolašinska polcija je privela Semirana Ramizova (40) vozača turističkog autobusa iz Bugarske, nakon  što je, na magistrali u blizini Crkvina,  fizički napao Podgoričanina V.J. i nanio mu lakše povrede po licu.  Kako je V.J. ispričao, incident se dogodio, dok je u svom automobilu stajao u koloni.

“Došao sam, od svoje vikendice na Crkvinama do restorana, da popijem kafu i natočim vode, jer u vikend naselju imamo problema sa vodosnabdijevanjem. Krenuo sam ka naselju i nijesam imao razloga da žurim, jer tu je tunel, radovi na mostu ispod tunela, a u blizini je i skretanje ka mojoj vikendici na Crkvinama. Čuo sam sirenu, okrenuo se i vidio da dolazi od autobusa iza mene. Stigao sam do mosta,  gdje je bio zastoj zbog radova, pa se saobraćaj odvijao jednom trakom.Dok smo stajali u koloni, prišao je nepoznati čovjek, otvorio vrata i počeo da me udara po licu”, tvrdi Podgoričanin.

Kaže da je, dok ga je Bugarin udarao, pokušao da izađe iz auta, ali nije uspio. Ramizov ga  je vratima vozila udario po nozi. Pokušao je, navodno,  i da mu otme telefon, sa kojeg je V.J. zvao policiju.

Nakon što je kolona krenula, autobus je pretekao vozilo kojim je upravljao V.J. ali ga je polica zaustavila. Protiv Ramizova je pokrenut i prekršajni postupak.

 (Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com