Brajović tvrdi da SUPRUGA putuje samo kada je to “primjereno”, Duško Marković svoju ne vodi na putovanja - Volim Podgoricu

Brajović tvrdi da SUPRUGA putuje samo kada je to “primjereno”, Duško Marković svoju ne vodi na putovanja

Predsjednik parlamenta Ivan Brajović svoju suprugu na službena putovanja vodi “kada je to primjereno” dok supruga premijera Duška Markovića ne ide sa njim u zvanične posjete i putovanja.

“Vijestima” je iz kabineta predsjednika parlamenta, na pitanja gdje je Brajovićeva supruga Dragana putovala sa njim i ko je snosio troškove njenog puta i boravka, rečeno da sastav delegacije i pratnje u međunarodnim aktivnostima predsjednika Skupštine, kako u zemlji tako i u inostranstvu, zavisi od formata događaja i određuje se u svakoj prilici pojedinačno. “Supruga predsjednika uključuje se u pratnju predsjednika na skupovima kada je to primjereno, očekivano i bez dodatnih troškova”,  kazali su iz Brajovićevog kabineta. U odgovoru “Vijestima” iz kabineta predsjednika Skupštine nisu naveli gdje je do sada njegova supruga putovala sa njim.

Iz kabineta Duška Markovića “Vijestima” su na ista pitanja saopštili da Nata Marković nije sa premijerom putovala u nijednu posjetu niti na nijedan događaj.

“Vijesti” su nedavno objavile da je supruga predsjednika Skuptšine, Dragana Brajović, bila predviđena kao dio zvanične delegacije Crne Gore na konferenciji predsjednika parlamenata zemalja EU u Bratislavi. Prema zvaničnoj agendi te konferencije na sajtu Nacionalnog savjeta Slovačke Brajovićeva je bila jedina supruga koja učestvuje na ovom događaju, koji okuplja i delegacije iz zemalja kandidata za članstvo u EU, a pored njenog imena  stajalo je da joj je zvanje – supruga predsjednika parlamenta. Iz Brajovićevog kabineta Centru za istraživačko novinarstvo (CIN CG) tada su dostavili agendu za  isti događaj, a na kojoj među učesnicima, nema Brajovićeve supruge.

Ipak, na zvaničnom sajtu Nacionalnog savjeta Republike Slovačke i dalje je jedino bio objavljen nacrt liste učesnika konferencije, među kojima je Dragana Brajović.

(Vijesti)

1 komentar

  1. Somebody necessarily help to make seriously articles I would state. That is the first time I frequented your website page and to this point? I amazed with the research you made to create this actual submit incredible. Great job!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com