Džej Džej: Ne razmišljam o penziji, ali više nema žara - Volim Podgoricu

Džej Džej: Ne razmišljam o penziji, ali više nema žara

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković rekla je da već neko vrijeme ne pronalazi motiv za bavljenje tenisom.

Jankovićeva je izgubila na startu Rolan Garosa od Rišel Hogenkamp iz Holandije, što je bio treći uzastopni put da takmičenje u Parizu završava u 1. kolu.

„Nisam baš sigurna da crpim više inspiraciju. Pokušavam da nađem motiv, ali ne dugo već ne uspijevam. Prazna sam, a da bih igrala i pobjeđivala, potrebno je da imam žar koji nedostaje. To me je ranije krasilo”.

„Nekada sam igrala i dvostruko slabije, ali sam pobjeđivala jer sam se borila i pronalazila ključ za trijumf. A sada, ako krenu kola nizbrdo, izgubim volju i to je to”, rekla je Jankovićeva.

Jelena nije najavila povlačenje, ali prema načinu govora, ne djeluje tako daleko.

„Vidjećemo… Ne najavljujem još, ali ćemo vidjeti – ne razmišljam još o tome. Ne volim da gubim i teško mi je da gubim od igračica koje su me gledale na televiziji i koje sam lagano dobijala”.

Potom je objasnila zašto tako misli.

„Malo sam prazna, poslije toliko godina igranja… Naše sezone su toliko dugačke, traju 11 mjeseci, a ja već igram 17 godina. Jedini odmor mi je kada se povrijedim, ali tada idem na rehabilitacije koje me dodatno psihički izmore”.

Ona se osvrnula na sam meč protiv Holanđanke kojoj je, kako kaže, prepustila inicijativu.

„U posljednjih nekoliko godina sam fizički nespremna, a to je na šljaci veoma bitno jer moram da igram duge poene. Imala sam toliko povreda, prošle godine sam bila potpuno nespremna, a sada polovično jer me bole leđa”.

„I danas sam bila svoja sjenka, to nisam bila ja na terenu. Dopustila sam svojoj protivnici svoju igru”, zaključila je Jankovićeva.

B92

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com