PODGORIČANI U STRAHU OD ZMIJA - Volim Podgoricu

PODGORIČANI U STRAHU OD ZMIJA

Stanari zgrada u ulici Oktobarske revolucije u Podgorici, kod Uprave carina, poznate kao “Američki centar”, posipali su sumpor po neiskošenim travnjacima oko zgrada zbog zmija koje se tu pojavljuju svake godine.

Ulazi u zgrade zatvaraju se jer je prošle godine u holu pronađena zmija, dok su djeca gotovo nagazila drugu koja je bila ispred ulaza.

Radnici gradskog “Zelenila” su još prije mjesec dana pokosili travu u dvorišnom dijelu te zgrade, gdje se nalazi sjedište “Gradskih pijaca” i “Gradske čistoće”. Prije nedjelju dana pokosili su i travnjak pored igrališta u blizini zgrada, dok su ovaj dio zaobišli iako je trava gotovo do pojasa i polegla od nedavnih kiša.

Pošto je temperatura u Podgorici već 30 stepeni, roditelji strahuju da bi se ponovo mogle pojaviti zmije jer djeca često zalaze u travu da dohvate loptu, ili predmete pale preko terasa.

Iako su stanari više puta pitali radnike “Zelenila” kad će pokositi travu, još niko se nije pojavio jer se ovo ne tretira kao “javna površina”, za razliku od one iza zgrade, gdje su sjedišta gradskih preduzeća.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com