Predao se Podgoričanin osumnjičeni za šverc droge - Volim Podgoricu

Predao se Podgoričanin osumnjičeni za šverc droge

Osum­nji­če­ni za šverc dro­ge u ak­ci­ji „Ša­do”, Pod­go­ri­ča­nin Lu­ka Tru­blja­nin pre­dao se ju­če spe­ci­jal­nom po­li­cij­skom ti­mu. Ak­ci­ja je iz­ve­de­na dan ra­ni­je ka­da je slo­bo­de li­še­no ukup­no 21 li­ce. Tru­blja­nin u mo­men­tu hap­še­nja ni­je bio do­stu­pan dr­žav­nim or­ga­ni­ma, ali se od­mah ju­če pri­ja­vio.
U ovoj ak­ci­ji uhap­šen je Pod­go­ri­ča­nin Mir­ko Jan­ko­vić zbog sum­nje da je 15. apri­la pro­šle go­di­ne iza­zvao po­žar na slu­žbe­nom po­li­cij­skom vo­zi­lu še­fa Od­sje­ka za bor­bu pro­tiv dro­ge De­ja­na Kne­že­vi­ća. Osim Jan­ko­vi­ća, slo­bo­de je li­še­no još 20, dok je pri­ja­vom ob­u­hva­će­no još se­dam li­ca. Svi oni se terete za pri­pa­da­nje kri­mi­nal­noj or­ga­ni­za­ci­ji ko­ja se ba­vi­la šver­com nar­ko­ti­ka.
Osim Jan­ko­vi­ća, slo­bo­de su li­še­ni i Kom­nen Ra­de­vić, Al­me­di­na Ra­de­vić, Vla­di­mir Ra­do­vić Da­ni­je­la Pa­jić, Abe­din Čun­mu­ljić, Da­vid Goj­šaj, An­ton Ljuc­đo­naj, Ar­di­jan De­dvu­kaj, Fi­lip Še­va­lje­vić, Bla­žo i Aco Mu­go­ša, Mar­ko Če­le­bić, To­ni Đo­kaj, Vuk Gu­be­ri­nić, Ne­ma­nja Bra­jo­vić, Da­ni­lo Šo­škić, El­vis Će­ra­nić, Vi­do Ma­ro­vić, Bo­din Ma­ro­vić i Ilir Đo­kaj.
Al­me­di­na Ra­de­vić, Ra­do­vić, Pa­jić, Čun­mu­ljić, Goj­šaj, Ljuc­đo­naj, De­dvu­kaj i Še­va­lje­vić te­re­te se da su po­či­ni­li kri­vič­na dje­la stva­ra­nje kri­mi­nal­ne or­ga­ni­za­ci­je i neo­vla­šće­na pro­iz­vod­nja, dr­ža­nje i sta­vlja­nje u pro­met opoj­nih dro­ga.
Osum­nji­če­ni će da­nas bi­ti pri­ve­de­ni su­di­ji za is­tra­ge ko­ji će od­lu­či­ti o mo­gu­ćem od­re­đe­nju pri­tvo­ra.
– Kri­vič­nim pri­ja­va­ma će bi­ti ob­u­hva­će­ni Al­be­rt De­dvu­kaj i An­ton De­dvu­kaj iz Tu­zi, Da­mir Fr­ljuč­kić, Da­li­bor Nik­če­vić i Eli­da Škri­jelj iz Pod­go­ri­ce. Oni se sum­nji­če da su po­či­ni­li kri­vič­na dje­la stva­ra­nje kri­mi­nal­ne or­ga­ni­za­ci­je i neo­vla­šće­na pro­iz­vod­nja, dr­ža­nje i sta­vlja­nje u pro­met opoj­nih dro­ga. Lu­ka Tru­blja­nin iz Pod­go­ri­ce i Ir­fan Kri­je­što­rac iz Plje­va­lja te­re­te se da su po­či­ni­li kri­vič­no dje­lo neo­vla­šće­na pro­iz­vod­nja, dr­ža­nje i sta­vlja­nje u pro­met opoj­nih dro­ga – sa­op­štio je ju­če Slav­ko Sto­ja­no­vić, di­rek­tor Upra­ve po­li­ci­je.

(Dan)

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com