UHAPŠEN PODGORIČANIN - Volim Podgoricu

UHAPŠEN PODGORIČANIN

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica rasvijetlili su tri teške krađe počinjene prije dvije godine u Podgorici i zbog sumnje da je počinio ova krivična djela lišili su slobode N.R. (33) iz Podgorice, saopšteno je našem portalu iz Uprave policije.

Sumnja se da je N.R. počinio tri krivična djela teška krađa u Podgorici, u periodu od 30. aprila do 07. maja 2015. godine i to na način što je podesnim sredstvom odvalio vrata tri marketa – „Geronimo“ u Studenstkoj ulici, „Martinović“ u ulici Đoka Miraševića i „Planet“ u Bulevaru Džordža Vašingtona, iz kojih je potom otuđio robu i novac.

Iz marketa „Martinović“ i „Planet“ je, kako se sumnja, nakon provaljivanja i premetačine, otuđio veću količinu alkoholnih pića i cigareta, dok je iz marketa „Geronimo“ osim alkohola i cigareta otuđio i 200 eura koje su se nalazile u kasi.

Do identifikovanja N.M. kao osumnjičenog za izvršenje ovih krivičnih djela službenici CB Podgorica su došli predanim i kontinuiranim radom, uz operativne aktivnosti na terenu i vještačenja koja su obavljena u Forenzičkom centru.

Osumnjičeni N.R. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedena krivična djela, saopšeno je iz UP.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com