Fatboy Slim: Hvala Katy što je usrećila moju kćerku! - Volim Podgoricu

Fatboy Slim: Hvala Katy što je usrećila moju kćerku!

Iako se čini da su američka pop ikona Katy Perry i jedan od najvećih disk džokeja Fatboy Slim  muzički nespojivi, slavna pjevačica se postarala da razbije te predrasude. Ona je u novi duetski hit sa Nicki Minaj “Swish Swish” umetnula sempl iz mixa čuvenog Britanca “Star 69” što je publika prihvatila i više nego dobro.

I zvijezda ovogodišnjeg Sea Dance-a Fatboy Slim nema ništa protiv ovog eksperimenta, čak i ima na čemu da se zahvali koleginici.

“Išao sam na posao kada sam prvi put čuo pjesmu “Swish Swish”. Zamislio sam se jer je moja sedmogodišnja kćerka najveći fan Katy Perry i sigurno bi bila impresionirana kada bih joj odsvirao ovu stvar. Međutim, to je pošlo za rukom divnoj Katy i zahvalan sam joj što je usrećila moju kćerku”, kazao je jedan od pionira big beata.

Britanac će na Jazu nastupiti 14. jula, a publika iz više od 30 zemalja uživaće u megahitovima kao što su “Rockafeller Skank”, “Righ Here, Right Now”, “Eat, Sleep, Rave, Repeat”, “Weapon of Choice” i mnogim drugim.

Izuzetno tražena akcija 4+1 samo do ponedjeljka!

Omiljena “4+1” akcija fanova Sea Dance festivala trajaće još samo do ponedjeljka, 5. juna, i u njoj društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice, petu dobija na poklon.  Trodnevne ulaznice za Sea Dance (13-15. jul) u prodaji su po promotivnoj cijeni sa 60% popusta, od 29.99 eura, a za Exit Avanturu (Sea Dance + Exit) 67 eura. Ulaznice se mogu nabaviti posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore. Više informacija na: www.seadancefestival.me.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com