Konkurs Telenor fondacije otvoren do 9. juna - Volim Podgoricu

Konkurs Telenor fondacije otvoren do 9. juna

 

 Još sedam dana ostalo je za prijave na konkurs Telenor fondacije za podršku društveno odgovornim projektima. Fondacija podsjeća humantirane organizacije, institucije, nevladine organizacije i fondacije registrovane u Crnoj Gori da se mogu prijaviti i predložiti rješenje za neki društveni izazov, uz upotrebu savremenih tehnologija.

Prijavu i prateća dokumenta potrebno je poslati o 9.juna, na adresu [email protected]. Dodatne informacije o konkursu dostupne su na web stranici Telenor fondacije. O projektima koji će dobiti finansijsku i logističku podršku odlučiće Upravni odbor Fondacije.

Telenor fondacija podržava projekte fokusirane na razvoj održivih digitalnih rešenja u četiri oblasti: obrazovanje, socijalna inkluzija društveno ugroženih grupa, kultura i umjetnost i zaštita životne sredine.Za realizaciju projektnih ciljeva trebalo bi iskoristiti mobilne aplikacije, društvene mreže i savremena tehnološka rješenja.

Telenor fondacija osnovana je 2014. godine, i sprovodi koncept društvene odgovornosti kroz podršku projektima od značaja za razvoj društva. Osnovni principi kojima se Fondacija rukovodi su pristup komunikacijskim uslugama za što veći broj ljudi, društvena integracija i rješavanje društvenih izazova kroz upotrebu digitalnih rješenja.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com