Agasi o odnosu sa Đokovićem: Ovo nije posao, već želja da pomognem - Volim Podgoricu

Agasi o odnosu sa Đokovićem: Ovo nije posao, već želja da pomognem

Andre Agasi nema ugovor sa Novakom Đokovićem, ne dobija novac za posao koji obavlja, već je u pitanju njegova želja da pomogne jednom od najboljih tenisera svih vremena.

To je Agasi otkrio u razgovoru za „Gazetu delo sport“…

„Moj aranžman sa Đokovićem nije poslovni. Ovo radim sa mojim novcem i mojim vremenom, jer je on čovjek koji posjeduje veliku energiju i želju da uspije u svemu što radi. I zaslužuje pomož. To zaslužuje i tenis, kao sport, jer je Đoković jedan od najvećih svih vremena. Za mene ovo nije posao, već posvećenost. Angažovan sam da pomognem, i mislim da mogu da pomognem”, rekao je Agasi.

Agasi smatra da je Đokoviću potrebna pomoć da prevaziđe nove izazove.

„Vremena se mijenjaju, prolaze godine. Njegov privatni život se promijenio. Sve su to novi izazovi za nekoga ko je u tenisu ostvario sve, ali ne želi da se zaustavi“.

Kada će doći rezultati njihove saradnje…

„Nemojte ništa da vas iznenadi. On je posebna osoba. Ja već vidim rezultate naše saradnje. Njegova igra je bolja iz meča u meč, njegovi treninzi su bolji. Mi smo na početku jednog procesa, koji ne može da bude previše brz, ali koji će napredovati iz dana u dan“, zaključio je slavni Amerikanac.

Vijesti

1 komentar

  1. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything in this way just before. So nice to uncover somebody by original applying for grants this subject. realy i appreciate you for beginning this up. this fabulous website is something that is needed on the web, a person with a bit of originality. helpful project for bringing something totally new for the world wide web!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com