Poskok se ulijepio u zamku, žena ga oslobodila - Volim Podgoricu

Poskok se ulijepio u zamku, žena ga oslobodila

Za razliku od mnogih, koji bi u paničnom strahu ubili poskoka u, eventualnom, bliskom susretu, žena iz Spuža, koja je željela da ostane anonimna, to nije učinila. Naprotiv. Našavši poskoka ulijepljenog na kartonu za miševe, i bespomoćnog, ona ga je oslobodila.

-Prvo ga je skvasila vodom da bi lijepak popustio. On kao da je sarađivao, jer se okretao u smjeru suprotnom od plastike na koju se zalijepio. Zatim je donijela kantu sa vodom da bi plivao, uvaljala ga u zemljanu prašinu, pa u pijesak da bi mu mišići proradili, navode iz organizacije Korina Animals.

Foto Facebook SpaS

Žena je nakon što je oslobodila zmiju izjavila da je željela da je spasi jer u mjestu gdje živi ima puno miševa i zmije im pomažu.

Kaže da se  uopšte nije uplašila već da je bila tužna jer nije znala kako da pomogne zmiji.

-Pokolj otrovnica i neotrovnica u Crnoj Gori se i dalje nekažnjeno nastavlja. Društvene mreže su često mjesto gdje počinioci objavljuju svoju lovinu, ali tim Korina Animals iz Udruženja za podsticanje suživota Korina ne uspjeva da zabilježi sve objave. Svakako ćemo nastaviti da radimo na ovom pitanju, i vučemo nadležne za rukav da bismo ovu oblast zajednički uspjeli da dovodemo u red, poručili su iz Korina Animals.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com