DRUGA STRANA “Ovo je medijski linč, Dimitrije nije napao Ćalovićevu i Markovića” - Volim Podgoricu

DRUGA STRANA “Ovo je medijski linč, Dimitrije nije napao Ćalovićevu i Markovića”

Povodom incidenta koji se dogodio juče u domu bračnog para Vanje Ćalović Marković i Nikole Markovića, oglasila se i supruga Dimitrija Ostojića, koga su Ćalović i Marković optužili za nasilništvo.

Naime, Marković tvrdi da ga je Ostojić fizički napao jer je odbio da plati, po njemu, previsok račun za usluge kućnog majstora. Po njegovim riječima, Ostojić je, navodno, nanio teške povrede Ćalovićevoj, a njega lakše povrijedio.

Ostojić je pritvoren na 72 sata, a obraćanje njegove supruge prenosimo u cjelosti:

-Zbog medijskog linča koji je moja porodica doživjela kada je moj muž Dimitrije Ostojić optužen za napad na Vanju Ćalovic i Nikolu Markovića, primorana sam da se obratim javnosti, napisala je Milica Ostojić.

Kako navodi,  riječ je o mladom porodičnom čovjeku, ocu 2 male djece, koji je primoran da radi više poslova kako bi obezbijedio elementarna sredstva za život. Nije riječ o bilo kakvom plaćeniku, poremećenoj ličnosti ili sl.

Takve brutalne neistine su samo želja da se slučaj odvede u drugu stranu i politizuje, a riječ je o sasvim jednostavnoj životnoj situaciji u kojoj se mnogi od nas često nadju. Razlika je u tome što su oni “poznati i slavni”, a moj muž i ja tamo neki stolar, ili kako oni kazu “domar” i nastavnica.

Dimitrije je staložena osoba, izuzetno tolerantna, možda i previše. Čak je od svog kolektiva nekoliko puta bio proglašen za najkolegijalnijeg. A oni? Eeeeee. Svi bismo voljeli da se ovo nije desilo, ali kad već jeste, želim da stanem u odbranu naše porodice i naše časti, a oni za svoju čast neka vide šta će. Vjerujem da će se ovaj slučaj završiti bez pritisaka medija, navela je Milica Ostojić.

Ostojiću pritvor do 72 sata zbog napada na par Marković-Ćalović

PODGORICA: Povrijeđeni Vanja Ćalović i Nikola Marković, Ostojić uhapšen

Oglasila se i Ostojićeva sestra koja se obratila javnosti na društvenim mrežama:

-Juče i danas kruže po poodgoričkim portalima vijesti kako je Dimitrije Ostojić – moj brat od strica navodno prebio Vanju Ćalović i njenog “muža” Markovića i nanio im teške tjelesne povrede i putem medija ga kao radnika i kao čovjeka vrijedjaju i omalovažavaju na razne načine.
Ono sto se zaista dogodilo je sledeće:
Godinama Vanja zloupotrebljava Dimitrija-kao zaposlenog u MANS-i u slučaju neposlušnosti prijeti otkazom i raznim sankcijama.
Tako je Dimitrije više puta radio razne popravke i prepravke u stanu Vanji i njenom “mužu” i uvijek bez adekvatne naknade.
Tako je bilo i ovaj put, pa je nakon kraće rasprave krenuvši da izadje Dimitrije rekao staru narodnu poslovicu – ko ne plati na mostu platiće na ćupriji – nakon čega je Marković – navodno shvativši to jao prijtnju s ledja skočio i uhvativsi Dimitrija za vrat  pao zajedno sa njim na kauč, dok je Vanja vrištala, dozivala policiju i udarala ga čim je stigla.
Braneći se od njih udario je Nikolu nekom časom i na tome je sve završeno – kako i na koji način se Vanja povrijedila ne postoji ni u jednoj izjavi niti to iko zna.
Red je da se zna i druga strana priče jer medije i portale u CG uglavnom zanima samo i jedino – gledanost, čitanost i posjećenost-dakle isključivo novac-a ne istina-naravno postoje rijetki izuzeci, navodi se na kraju otvorenog pisma Ostojićeve sestre.

3 komentara

  1. ženo sram da te bude. ludak nije povrijeđen, već je ludak vanji polomio ruku. glupa ženo ko te tako nauči da lažeš

    1. A otkud ti znaš jano,je si li bila tamo?Jesi li vidjela ili si ti možda glupa žena koja vjeruje medijima i?I ko si ti da sudiš o nekome?!

      1. Vanja je nacionalno zlo. Da je sto valjala udala bi se za slobodnog covjeka.a ne ovoga crnoga Nikolu. Dosta je da joj vidis onu ludacku facu pa da ti je sve jasno. A nesto se i primirila. Koliko li je kostao taj odlazak u ilegalu?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com