Početna » VIĐI OVO » GREŠKA U SLAGALICI KOJA JE ZBUNILA GLEDAOCE! Igrači ni riječ nisu rekli! (VIDEO)

GREŠKA U SLAGALICI KOJA JE ZBUNILA GLEDAOCE! Igrači ni riječ nisu rekli! (VIDEO)

TV Slagalica je omiljeni kviz mnogih, koji ima dugu tradiciju emitovanja. Ova emisija decenijama drži pažnju gledalaca i predstavlja jednu od onih stvari koje nikad ne dosade.

 

Pored voditeljke i supervizora, važnu ulogu u kvizu ima i kompjuter. Ova mašina važi za nepogrešivu, ali u sinoćnoj epizodi njihov kompjuter se poneo kao da “nije sav svoj”.

Tako je u igri u kojoj se bira najduža reč, nakon što je takmičar rekao reč “nepresušno”, računar ponudio kao najduže rešenje reč “nepresušni”. Da stvar bude gora, slovo “i” nije ni postojalo među ponuđenima.

 

 

Na čudo svih, takmičari uopšte nisu odreagovali. Možda je trema zbog učestvovanja u kvizu pred kamerama učinila svoje, pa grešku nisu ni primetili. Svakako, trebalo bi da budu oprezniji, jer ih ovakve situacije mogu koštati bodova.

 

Check Also

Istorijska Slagalica! Poslednji put se prije 18 godina ovo desilo

U 103. ciklusu i 54. emisiji Slagalice, posle tri susreta drugog polufinalnog para, pobjedio je Nenad Isailović. Posle velike ...

Slagalica umalo dobila novog Slavoljuba: Lik do poslednje igre gubio 166:0 (VIDEO)

Slavoljuba Petrovića, legendu “Slagalice” već godinama prozivaju i zbijaju šale na račun gostovanja u ovom kvizu koje ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *