Vuković: Opozicija u slobodnom padu, za Skupštinu misle da je Tuška pijaca - Volim Podgoricu

Vuković: Opozicija u slobodnom padu, za Skupštinu misle da je Tuška pijaca

Poslanik DPS-a Miodrag Vuković, gostujući u emisiji „Živa istina“ detaljno objašnjava šta mu se dešavalo kao personi non grata u Rusiji, prilikom neformalnog pritvora.

Maltretiran, istina, kaže nije bio. Ali je naišao na verbalnu blokadu tamošnjih službenika.

“Naišao sam na potpuno ignorisanje. Do kraja mi niko ništa nije rekao. Samo sam naišao na rečenicu da će me vratiti u Crnu Goru“, dodaje on.

Kako napominje, nije čak ni bio upitan, da li ima zdravstvenih problema.

“Rečeno im je, a nijesu reagovali. Nakon sat su mi donijeli torbu sa lijekovima ali nijesam imao vode“, tvrdi Vuković.

Na pitanje da li se ćutanje opozicije o tom događaju može u stvari protumačiti kao revanšizam za skidanje imuniteta liderima DF-a Vuković odgovara – sve je moguće.

“U ovoj perverznoj političkoj situaciji koju nameće ta takozvana nacionalistička opozicija pojačana još takozvanijom demokratskom opozicijom. Ja među njima razliku ne vidim. Ni u programskom planiranju, ni u njihovom ponašanju. Sve je jedan veliki nesporazum među njima i mislim da su u velikom slobodnom padu“, navodi on.

 

Vuković takođe ističe da nije imao osjećaj nelagode kada je u Skupštini izglasavao nepovjerenje Mandiću i Knezevicu.

“Zašto bih imao? Ne radi se o tome da mi sudimo kao Parlament. Ljudi koji su u Parlamentu ga ne poznaju i misle da je Tuška pijaca. Oni koji poznaju procedure, koji su sjedjeli na mjesto spikera, namjerno su namještali procedure u posljednje tri godine da bi promovisali ono što je Parlamentarni udar. Potpuno smo degradirani, jer ja sam protestovao i bio u manjini a narod mi je rekao da pripadam većini“, zaključio je Vuković.

www.cdm.me

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com