DF: Davljenika Katnića nismo dužni da trpimo kao Stanković - Volim Podgoricu

DF: Davljenika Katnića nismo dužni da trpimo kao Stanković

Milo Đukanović i Duško Marković koristeći stanje Milivoja Katnića nastavljaju progon najjačeg opozicionog saveza pozivajući na infrormativni razgovor funkcionere, aktiviste i članove Demokratskog fronta zbog toga što su učestvovali u kampanji za oktobarske izbore, navodi se iz Predsjednišva Demokratskog fronta.

“Sumanuti pokušaj Milivoja Katnića da sasvim zakonitu kupovinu tableta za koordinatore i anketare DF – a predstavi kao pokušaj pranja novca najbolji je dokaz da se davljenik i za slamku hvata. A davljenik Katnić po nalogu Đukanovića i Markovića želi da mu dostavimo dvije i po hiljade imena naših koordinatora i anketara kako bi nastavio svoju nezakonitu represiju protiv svakog ko je glasao Demokratski front,” kazali su iz Fronta.

Kako su rekli, njihov savez nikad nije skrivao činjenicu da je za potrebe izborne kampanje od tri dobavljača: M:tel, PIN Montenegro i Integra, zakonito, preko računa, kupio tablete, platio carinu, PDV i porez,od čega je upravo država ubrala prihode.

“Nažalost, zbog Sretena Radonjića korumpiranog direktora ASK – a i blokade računa nismo uspjeli da izmirimo sve obaveze prema pomenutim komitentima zbog čega im se izvinjavamo. Dobavljači su nam uz tablete dostavili otpremnicu i fakturu koja je uredno potpisana od strane DF-a, nakon čega su tableti distribuirani našim koordinatorima i aktivistima po opštinskim odborima. Očigledno da Milivoju Katniću nije dovoljna carinska dokumentacija o uvezenim tabletima, fakture i plaćeni iznos, već sad želi da mu isporučimo naše koordinatore i aktiviste kako bi svoju ličnu mržnju i frustracije koje ima prema DF-u samozadovoljavao novim istragama i pritsikom na te ljude,” kazali su iz Demokratskog fronta.

Oni su pozvali njihove koordinatore ukoliko dobiju poziv iz tužilaštva za informativni razgovor, da prvo obavijeste rukovodstvo DF-a kako bi to evidentriali i zaštitili svakog člana nad kojim se vrši režimski progon.

“Za razliku od Katnića mi smo spremni da preuzmemo odgovornost i ne dozvolimo dalje maltretiranje nijednog člana DF-a, jer zločinački naum režima o zabrani našeg saveza, ne samo da im neće uspjeti,već će naići na adekvatan odgovor slobodnog naroda Crne Gore. Valjda je i Milivoje Katnić u ovakvom hronicnom psihičkom posrtanju dosad shvatio da Predsjedništvo DF-a stoji iza svake političke odluke, a ne samo iza tableta koji su mu ove nedjelje nova fiksacija. Takođe, poručujemo Ivici Stankoviću da za razliku od njega, mi nismo dužni da trpimo ludilo Milivoja Katnića koje je postalo opšta dijagnoza našeg pravosuđa. A pošto Stanković ima beskrajno strpljenje, Milivoja Katnića pozivamo da stisne svoj talik i krene direktno na Predsjedništvo DF- a, a ne da se skriva iza praćaka, tableta, toalet papira i obećanja da će izvršiti samoubistvo ako ne uspije u svom naumu da zabrani DF,” zaključili su.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com