Drama na Zabjelu, policija ODNOSILA ljude sa ŠLJUNKA (FOTO) - Volim Podgoricu

Drama na Zabjelu, policija ODNOSILA ljude sa ŠLJUNKA (FOTO)

U ponedjeljak, dok bude trajala sjednica skupštine Glavnog.grada, Jerevanska ulica će biti ponovo nasuta šljunkom ali ovoga puta ćemo pružiti malo radikalniji otpor! Čak i u ovakvoj zemlji zakon i Ustav štiti privatnu imovinu što znači da je na našoj strani!
Ovim riječima je Danijela Đurišić najavila nastavak “borbe” sa institucijama, nakon što se u srijedu odvijala prava drama u Jerevanskoj ulici.
Foto Volim Podgoricu
Đurišići su, u srijedu ujutro, prosipanjem šljunka blokirali ulicu u blizini Osnovne škole “Oktoih”
FOTO: Volim Podgoricu

Ulicu na Zabjelu je porodica Đurišić u nekoliko navrata već blokirala jer tvrde da je ulica napravljena na njihovom imanju.

Opština im, po njihovim riječima, nije isplatila novac za eksproprijaciju iako je od gradnje prošlo mnogo godina.

Đurišići su do sada postavljali žicu, blokirali put automobilima, a juče u osam ujutro izručili su tovar kamenja.

Najavili su i da će svoju zemlju blokirati sve dok sa Glavnim gradom ne postignu konačni sporazum.

Cijela porodica Đurisic sa prijateljima danas je bila na ulici.
Nakon raprave, komunalci su se povukli i izgledalo je da su odustali od intervencije. Međutim oko 18 časova, po riječima Danijele Đurišić, pojavila se komunalna inspektorka Slobodanka Nedović.
Foto Facebook
– U pratnji komunalne policije, došli su bager, kamioni, interventni vod, inspektori, obična policija i rekli da im je naređeno da nas uklone. Ko, što i kako nije nam rečeno, kaže Đurišić i tvrdi da je inspektorka Nedović rekla bageristi da ukloni šljunak sa puta, a na njegovo pitanje kako će preko ljudi ona je, navodno, rekla:”Diži sve, i ljude i krše, samo očisti ulicu!”
-Nakon toga nas je policija odnijela sa nasipa. Protiv Nedovićke ćemo podnijeti krivičnu prijavu, a u ponedjeljak ćemo ponovo prosuti šljunak, kaže Danijela Đurišić.

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com